METALLICA: Ο Kip Winger δήλωσε ότι ο James Hetfield τον κάλεσε για να ζητήσει συγγνώμη για τη σκηνή με τα βελάκια στο βίντεο του “Nothing Else Matters”

0
509
kipwingerjameshetfield2023-e1679918164496.png

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο τελευταίο επεισόδιο του podcast “Appetite For Distortion”, ο frontman των WINGER, Kip Winger, μίλησε για το βίντεο “Nothing Else Matters” των METALLICA, στο οποίο ίσως θυμάστε σκηνή όπου ο ντράμερ των METALLICA, Lars Ulrich, ρίχνει βελάκια σε μια αφίσα του Kip. Ερωτηθείς αν ανακάλυψε ποτέ γιατί ο Lars το έκανε αυτό, ο Kip απάντησε: «Μπα, φίλε, μπορείς να δεις ένα βίντεο στο ” Howard Stern” όπου λέει, “Φίλε, έριξα βελάκια στον Kip αλλά δεν ήταν τίποτα προσωπικό”. Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη, αλλά ο James Hetfield μου τηλεφώνησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και μου ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό. Ο James ήταν πολύ ωραίος. Ο James είναι ο τύπος με τον οποίο μπορώ να είμαι απόλυτα φίλος. Και ήταν πολύ ειλικρινής. Δεν ήταν σαν να μου τηλεφώνησε για να ζητήσει συγγνώμη και μετά να με ρίξει στον αέρα. Στην πραγματικότητα, μου έστειλε μήνυμα μερικές φορές· ανταλλάσσουμε μηνύματα κάθε τόσο. Δεν νομίζω ότι ο Lars θα με καλούσε ποτέ για να ζητήσει συγγνώμη».

«Νομίζω ότι όλοι ήταν απλά μικρά παιδιά και το θεωρούσαν αστείο», συνέχισε ο Kip. «Για μένα, δεν είναι αστείο να κοροϊδεύεις έναν συνάδελφο μουσικό. Αλλά ποιος ξέρει; Απλώς έκαναν αυτό που έκαναν. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here