ANNIHILATOR: Δείτε το ολόκληρο το “Alice in hell” live streaming, με τον Stu Block κι έκπτωση για τους αναγνώστες του Rock Hard

0
291
Alice

Alice

Στις 29 Ιουνίου 2024:

Στις 22.00 ώρα Ελλάδας, οι ANNIHILATOR θα παίξουν ένα once in a lifetime show για όλους εσάς! Ένα live stream show. Χωρίς επαναλήψεις ή downloads.

Δείτε και ακούστε την μπάντα, με τον Stu Block στα φωνητικά (τιμώντας τον μακαρίτη Randy Rampage), να παίζει ολόκληρο τον δίσκο της “Alice in hell”, συν μερικές ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, ένα bonus ντοκιμαντέρ “Alice” και πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί!

Το “Alice in hell”, το ντεμπούτο άλμπουμ των ANNIHILATOR, κυκλοφόρησε το 1989 και ήταν ο πρώτος δίσκος της Roadrunner Records που έγινε χρυσός!

17 δίσκοι στούντιο, εκατομμύρια σε πωλήσεις, πάνω από 30 περιοδείες με συγκροτήματα όπως οι JUDAS PRIEST, οι PANTERA και πολλά άλλα & αμέτρητες headline εμφανίσεις σε φεστιβάλ, οι ANNIHILATOR δεν σταμάτησαν ποτέ.

35 χρόνια και μετά, αυτό το επιδραστικό συγκρότημα Heavy Metal/Thrash γιορτάζει την 1η του προσφορά δίνοντάς σας μια οικεία και τρομακτική παράσταση, Live in UK.

Δεν θα έχετε ποτέ άλλη ευκαιρία να το δείτε, οπότε αποκτήστε το εισιτήριό σας τώρα εδώ: https://evt.live/annihilator

Έχουμε μια προσφορά για τους αναγνώστες του Rock Hard. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό ROCKHARD για έκπτωση 15% στα εισιτήρια. Αυτό ισχύει μέχρι τις 13 Ιουνίου. Λάβετε εισιτήρια στη διεύθυνση https://evt.live/annihilator, κάντε κλικ στο “GET TICKETS” και πληκτρολογήστε τον κωδικό προσφοράς: ROCKHARD

Σημειώστε ότι είναι ROCKHARD μαζί, χωρίς κενά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here