UFO: O Michael Schenker είναι ανοιχτός στο να παίξει ένα τελευταίο live μαζί τους

0
24
Schenker

Schenker

Ο Γερμανός κιθαρίστας Michael Schenker, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανένωσης με τα τρία εναπομείναντα μέλη της κλασικής σύνθεσης του “Strangers in the night” για κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα απίστευτο τελευταίο live για την αγαπημένη μπάντα που ακούει στο όνομα UFO.

«Δεν γνωρίζω κατά πόσο ο Phil [Mogg] είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά σίγουρα θα σκεφτώ ένα τελευταίο show των UFO εφόσον δοθεί η ευκαιρία», δήλωσε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Rock Candy.

Ο Schenker που φαίνεται να είναι σε διάθεση να αναβιώσει το παρελθόν του, έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με κλασικά κομμάτια των UFO, ενώ αναφέρει πως προσέγγισε τον Mogg για να συμμετάσχει στο δίσκο «αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το μήνυμα έφτασε σε αυτόν. Οι μάνατζερ μπορεί να είναι λίγο περίεργοι καμιά φορά.», είπε.

Ο Mogg δουλεύει αυτή τη στιγμή με το νέο του συγκρότημα, τους MOGGS MOTEL. Ωστόσο, ο αρχικός ντράμερ των UFO, Andy Parker, είναι επίσης θετικός στην ιδέα μιας μεγάλης συναυλίας.

«Φυσικά», δήλωσε στο Rock Candy. «Γιατί να μην είμαι μέσα; Είναι, όμως, στο χέρι του Phillip. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που επιβίωσε από το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πριν από μερικά χρόνια και έχει επιστρέψει στο τραγούδι. Μου λείπουν πολύ ο Pete [Way] και ο Paul [Raymond], και είμαι πραγματικά ευγνώμων που ο Phil είναι ακόμα μαζί μας. Θα ήθελα να κλείσω με καλύτερο τρόπο την καριέρα των UFO, και ίσως ο Phil αλλάξει γνώμη και παίξουμε ξανά μαζί στο μέλλον».

Ο Mogg κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το αν θα κάνει μια τελευταία συναυλία με τους UFO, αλλά είναι σίγουρο ότι οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θα ενθουσιάζονταν αν ο τραγουδιστής αποφάσιζε να εμφανιστεί ξανά με το συγκρότημα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here