NASTY SAVAGE – “Jeopardy room” (FHM Records)

0
56
Nasty Savage

Nasty Savage

Μία από τις πρωτοπόρες και πιο επιδραστικές μπάντες της σκηνής της Florida μαζί με τους SAVATAGE επιστρέφουν για άλλη μια φορά στην ενεργό δράση και ο λόγος φυσικά για τους NASTY SAVAGE.

Με τον τραγουδιστή Nasty Ronnie να αποτελεί το μοναδικό μέλος από το αυθεντικό line-up κι έχοντας περάσει είκοσι χρόνια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά “Psycho psycho”, τι απαιτήσεις θα μπορούσαμε να έχουμε από αυτούς πλέον;

Πλαισιωμένος από μουσικούς με δράση κυρίως στην underground death metal σκηνής της περιοχής, με σχετικά πιο γνωστό τον μπασίστα Kyle Sokol των NOCTURNUS A.D. που είδαμε πρόσφατα κι από τα μέρη μας ως μέλος των ASTRONOMICA του Wade Black (CRIMSON GLORY, SEVEN WITCHES), οι NASTY SAVAGE προσφέρουν νευρώδες heavy metal με ultra-heavy riff, από αυτά που αναλόγως τη χρήση τους μετουσιώνονται μέχρι και σε death metal κτήνη όπως έχουμε δει να συμβαίνει στο παρελθόν κι επιβεβαιώνουν με τη συμμετοχή τους τα αδέρφια John και Donald Tardy των OBITUARY στην επανεκτέλεση του “Witches sabbath” από το “Wage of mayhem” demo του 1984.

Η ακρότητά στον ήχο τους παραμένει στα πλαίσια των πρώιμων SLAYER, με απαιτητικό παίξιμο αν και λιγότερο ανορθόδοξο συγκριτικά με τις κυκλοφορίες των 80s αλλά απολαυστικά οικείο για τους οπαδούς τους. Το “Jeopardy room” ηχογραφήθηκε στα θρυλικά Morrisound Studio με παραγωγό τον Jim Morris (DEATH, CRIMSON GLORY, ICED EARTH) αν και δεν αντηχούν το ίδιο βαρύγδουπα όπως στο παρελθόν.

6,5 / 10

Κώστας Αλατάς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here