IRON MAIDEN: Όπως φαίνεται ΔΕΝ βγάζουν documentary στο Netflix

0
116
Photo by John McMurtrie
Photo by John McMurtrie

Γενικότερα στο Rock Hard, προσπαθούμε να διασταυρώνουμε πάντα τις ειδήσεις που βλέπουμε να διακινούνται στο internet, ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με σημαντικές ειδήσεις, όπως αυτή που είδαμε να κυκλοφορεί κυριολεκτικά παντού, με το documentary των IRON MAIDEN, που θα προβάλει το Netflix του χρόνου τον Μάρτιο, με τίτλο “Run to the hills: The story of IRON MAIDEN”.

Περιμέναμε κάποιες μέρες να δούμε κάποια επιβεβαίωση είτε από την πλευρά των MAIDEN, είτε από την πλευρά του Netflix, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και σε καμία περίπτωση. Ώσπου κάποια στιγμή, είδαμε στο Facebook account του καλού μας φίλου, Wolfgang Rott, ιδιοκτήτη μίας από τις μεγαλύτερες εταιρίες promotion στη Γερμανία, της CMM, που εδώ και χρόνια συνεργάζεται αποκλειστικά με τους IRON MAIDEN σ’ αυτήν την τεράστια αγορά, ότι η είδηση για το documentary των IRON MAIDEN στο Netflix, είναι fake news, δυστυχώς.

Πιο κάτω, στα σχόλια, γράφει ότι μίλησε με το management του συγκροτήματος και η απάντηση που έλαβε ήταν πως η είδηση είναι “100% ψεύτικη”!!! Όλα αυτά, επειδή και ο ίδιος την είχε πατήσει, αναπαράγοντας την είδηση αυτή, χωρίς να τη διασταυρώσει. Οπότε, ας χαλαρώσουμε όλοι, ο συναγερμός ήταν ψεύτικος. Προφανώς κάποιος με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, θέλησε να κάνει μία χοντρή πλάκα, που τσίμπησε σχεδόν όλο το internet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here