Jake E. Lee: Ο πρώην κιθαρίστας του Ozzy, δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστο!!!

0
52
Jake E. Lee

Jake E. Lee

Σύμφωνα με επιβεβαίωση από το management του, ο θρυλικός κιθαρίστας, Jake E. Lee (OZZY OSBOURNE, BADLANDS, RED DRAGON CARTEL), δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς νωρίς το πρωί της Τρίτης, 15 Οκτωβρίου σε διαμάχη με όπλα που σημειώθηκε στους δρόμους του Las Vegas στη Nevada. Ο Lee έχει πλήρως τις αισθήσεις του και αναρρώνει καλά σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο Las Vegas. Αναμένεται να ανακάμψει πλήρως.

Οι αρχές του Las Vegas πιστεύουν ότι το περιστατικό ήταν εντελώς τυχαίο και συνέβη ενώ ο Lee έβγαζε τον σκύλο του βόλτα τις πρώτες πρωινές ώρες. Καθώς το συμβάν βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα, δεν θα γίνουν άλλες δηλώσεις προς το παρόν. Ο Lee και η οικογένειά του εκτιμούν τον σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους αυτή την περίοδο.

Λίγο νωρίτερα, ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής του SiriusXM, Eddie Trunk, αποκάλυψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Jake «δέχθηκε τρεις σφαίρες — στο στήθος, το χέρι και το πόδι. Οι σφαίρες δεν έπληξαν κανένα βασικό όργανο εκτός από τον πνεύμονα. Ωστόσο, τα πάει καλά και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως». Ο Eddie συνέχισε λέγοντας ότι έλαβε την ενημέρωση για την κατάσταση του Jake απευθείας από τον μάνατζερ του μουσικού.

Σε δήλωσή του στο TMZ, ο Ozzy Osbourne είπε: «Έχουν περάσει 37 χρόνια από τότε που είδα τον Jake E. Lee, αλλά αυτό δεν μειώνει το σοκ όταν άκουσα τι του συνέβη σήμερα. Είναι απλώς μια ακόμη παράλογη πράξη ένοπλης βίας. Στέλνω τις σκέψεις μου σε εκείνον και την πανέμορφη κόρη του, Jade. Απλώς ελπίζω ότι θα είναι καλά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eddie Trunk (@eddietrunk)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here