O Ozzy Osbourne επιβεβαιώνει ότι τον είχαν προσεγγίσει τα αδέλφια VAN HALEN για να παίξουν μουσική μαζί

0
48
Van Halen

Van Halen

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον θάνατο του Eddie Van Halen το 2020, ο Alex Van Halen αποκάλυψε ότι ο Ozzy Osbourne και ο Chris Cornell είχαν εξεταστεί ως υποψήφιοι για να αναλάβουν τα φωνητικά των VAN HALEN σε χρονικές στιγμές που η μπάντα είχε μείνει χωρίς τραγουδιστή.

Μιλώντας με το Rolling Stone στα πλαίσια της προώθησης του νέου βιβλίου με τα απομνημονεύματά του, με τίτλο “Brothers”, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, ο Alex δήλωσε ότι ο Osbourne προσεγγίστηκε το 2001, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του Gary Cherone από τους VAN HALEN και πριν από την επιστροφή του Sammy Hagar το 2003. Σύμφωνα με τον ντράμερ, ο ίδιος και ο Eddie συναντήθηκαν με τη σύζυγο και μάνατζερ του τραγουδιστή των BLACK SABBATH, Sharon Osbourne, για να συζητήσουν την πιθανότητα ενός άλμπουμ με τον Ozzy ως κύριο τραγουδιστή. Ωστόσο, το σχέδιο εγκαταλείφθηκε όταν η οικογένεια Osbourne ξεκίνησε το πρωτοποριακό reality show της στο MTV.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όταν παίρνεις έναν σκύλο, δεν περιμένεις να είναι γάτα. Όταν παίρνεις έναν Ozzy, παίρνεις Ozzy. Θα παίξεις τη μουσική, θα τραγουδήσει και θα είναι υπέροχο.»

Το Rolling Stone, επικοινώνησε με τον Ozzy, ο οποίος επιβεβαίωσε την ιστορία απαντώντας μέσω e-mail στο περιοδικό: «Ναι, το συζητούσαμε. Αν είχε προχωρήσει, θα ήταν φανταστικό. Ο Eddie και ο Alex ήταν πολύ καλοί φίλοι μου για πολλά χρόνια και μετανιώνω που δεν το κάναμε ποτέ. Δυστυχώς, το ‘The Osbournes’ εμπόδισε τη δημιουργία νέας μουσικής εκείνη την περίοδο.»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here