SLAYER: Αποκαλύπτουν το Ψηφιακό Μουσείο ‘Slaytanic Verses’

0
39
Slayer
Photo by Alex Solca
Slayer
Photo by Alex Solca

Ένα νέο διαδικτυακό μουσείο, το “Slaytanic Verses”, ξεκίνησε να λειτουργεί από τους θρύλους της thrash metal, SLAYER.

Σε συνεργασία με την Definitive Authentic/Inveniem, αυτό το αποκλειστικό εικονικό μουσείο προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια με αναμνηστικά από τις τέσσερις δεκαετίες πορείας τους, που σπάνια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, απ’ ευθείας από τα προσωπικά αρχεία του συγκροτήματος.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει συναυλίες της μπάντας, έχουν βιώσει για τα καλά αυτή τη μοναδική ένταση και ενέργεια που εκπέμπεται και έτσι οι θαυμαστές που λαχταρούν να βιώσουν κάτι ανάλογο μπορούν να επισκεφθούν την πρώτη συλλογή του μουσείου, “Live Assaults: 1981 μέχρι σήμερα”. Η εν λόγω συλλογή ξυπνά αναμνήσεις από παλιές συναυλίες, προσφέροντας μια νέα οπτική, με αντικείμενα από τα παρασκήνια που χρονολογούνται από την ίδρυση του συγκροτήματος το 1981, στο Huntington Park της Καλιφόρνια. Αυτή η συλλογή θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα αναμνηστικά και ιστορίες από τα τόσα χρόνια περιοδειών τους σε όλο τον κόσμο.

Το “Slaytanic Verses” αποτελεί ένα αυθεντικό εικονικό ταξίδι μέσα από τα εντυπωσιακά 40 και πλέον χρόνια χάους των SLAYER και θα ανανεώνεται τακτικά με νέες συλλογές και αντικείμενα, εξερευνώντας διάφορες πτυχές της καριέρας του συγκροτήματος. Οι θαυμαστές παροτρύνονται να επισκέπτονται το μουσείο συχνά για μια ακόμα πιο βαθιά κατάδυση στον κόσμο των SLAYER.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here