ANORIMOI: Εμφανίζονται ζωντανά στις 22/12 στο Fuzz

0
20
Anorimoi

Anorimoi

XLALALA PRESENTS
ANORIMOI
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024
FUZZ CLUB

ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΠΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

Have you been naughty or nice?

Αν ήσασταν nice, ευκαιρία να το… διορθώσετε στις 22 Δεκεμβρίου, στο καθιερωμένο εορταστικό ραντεβού των ANORIMOI με το εντελώς naughty, τύπου πανίσχυροι μεγιστάνες των Νίντζα, κοινό τους!

Εκείνη την Άγια Νύχτα, ο Άγιος Βαργκίλης θα μοιράσει τα δώρα του, ανάμεσα στα οποία θα είναι και η ζωντανή πρεμιέρα τραγουδιών από τον επερχόμενο δίσκο του μακροβιότερου σατυρικού heavy metal συγκροτήματος της χώρας γιορτάζοντας την κυκλοφορία του που είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο του 2024.

Όσοι έχετε ζήσει στο παρελθόν το Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα που προσφέρει το γκρουπ ξέρετε πως πρέπει να είστε εκεί.

Όσοι πάλι δεν είχατε την τύχη – γιατί βλέπατε για 30η φορά το Home Alone – ένα ραντεβού αρκεί για να γίνετε κομμάτι της μεγάλης ANORIMOIς παρέας που δημιουργεί μία oneofakind συναυλιακή εμπειρία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Διονυσιακή ενέργεια, επικές διασκευές, σατυρικά δρώμενα κι ένα φανατικό κοινό όλων των ηλικιών, εν ολίγοις, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣι…ε, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

BIO

Οι ANORIMOI δημιουργήθηκαν το 1993 και στα 30+ χρόνια διαρκούς παρουσίας έχουν καταπλήξει κοινό και μουσικούς με το κράμα αγνού, καλοπαιγμένου, γκρουβάτου μέταλ και ακραίου χιούμορ ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με εκλεκτά σχήματα του χώρου όπως οι Nightwish, Annihilator, Sodom, Nevermore Rotting Christ, Septic Flesh, Nightstalker.

Το Δεκέμβριο του 2024 αναμένεται το νέο άλμπουμ των ANORIMOI από το οποίο θα πάρουμε μια πρώτη γεύση την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Fuzz.

Πριν υπογράψουν με τη Warner Music Greece το 2007, τα πρώτα 6 άλμπουμ τους ήταν αυτοχρηματοδοτούμενα και μπορείτε να αποκτήσετε πολλές από τις χρυσές επιτυχίες που περιείχαν δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος: www.anorimoi.com.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ «17 Κατσαρίδες» το 2008 σηματοδότησε την επιστροφή της Warner Music Greece στη δισκογραφία με τον πιο δυναμικό τρόπο καθώς το άλμπουμ έφτασε μέχρι το Top 10 των μικτών charts της IFPI και μάλιστα παρέμεινε εκεί για αρκετές εβδομάδες.

Το 2009 οι ANORIMOI κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ για την Warner Music Greece (και όγδοο συνολικά) με τίτλο «Καλά να Πάθεις», ενώ το 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους DVD με την κωδική ονομασία «ΛΑΗΒ» που αποτελεί μαρτυρία μίας σπουδαίας συναυλίας που έγινε τον Απρίλιο του 2011 στο ιστορικό Κύτταρο.

Μετά από αδιάκοπες ζωντανές εμφανίσεις, το γκρουπ κυκλοφόρησε το ένατο άλμπουμ του με τον τίτλο Αποβλάκωcιc το 2013, ενώ το 2019 βγήκε το άλμπουμ Κώλαση, το εξώφυλλο του οποίου έχει επιμεληθεί ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Γιάννης Νάκος της Remedy Art Design (Evergrey, Morbid Angel, Origin κ.α.).

Το 2023 βρήκε τη μπάντα ξανά στο στούντιο για την επανηχογράφηση του «17 Κατσαρίδες», το οποίο κυκλοφόρησε σε CD και LP από τη Vinylstore Records με νέο εξώφυλλο σχεδιασμένο από το Γιάννη Ρουμπούλια.

Ο νέος γύρος συναυλιών για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του γκρουπ κορυφώθηκε με δύο sold out εμφανίσεις σε Gagarin και Eightball, οι οποίες και μαγνητοσκοπήθηκαν.

CHECK OUT ANORIMOI ONLINE:

Website | Reverbnation | Facebook | Instagram | Spotify | Bandcamp

XLALALA PRESENTS
ANORIMOI
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024
FUZZ CLUB

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα more Spots

Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα

Monsterville
Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα

Music Corner
Πανεπιστημίου 56, Αθήνα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here