Guitar Experience 2024 | Πέμπτη 28 Νοεμβρίου | Piraeus Club Academy

0
11
Guitar Experience

Guitar Experience

Guitar Experience 2024

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2024

Piraeus Club Academy

Let there be guitar… Let there be continuum

Έξι χορδές
πολλά δώρα
και γιγαντιαία χαμόγελα

Τη 12η Μαΐου του 1967 ο Δημήτριος Χένδριξ ή Χενδρίκιος ανηρωτήθη αν είμεθα έμπειροι.

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2024 οι κύριοι Steelianos, Spy Das και η φονική τριπλέτα που ακούει στο όνομα Royal Time Machine, θα φροντίσουν να γίνουμε έμπειροι προσκαλώντας μας σε άλλη μία νύχτα αποθέωσης της ηλεκτρικής εκδοχής του οργάνου που έχει καθορίσει τις ζωές των απανταχού μουσικόφιλων.

Guitar Experience 2024:
αν πέρυσι δεν το πιστεύατε, φέτος δεν έχετε ιδέα τι σας περιμένει!

Οι Φώτης Δεληνικόλας, Φοίβος Ζαχαρόπουλος και Ειρήνη Κετικίδη με τη διπλή τους ιδιότητα ως (εξαιρετικοί) μουσικοί και παραγωγοί φέρνουν κοντά 3 εκλεκτά σχήματα της instrumental κιθαριστικής μουσικής αποφασισμένοι να επαναλάβουν το περσινό sold out γεμίζοντας το Piraeus Club Academy με ήχους και μελωδίες που αποδεικνύουν πως κάποιες φορές δεν χρειάζεται μικρόφωνο για να επικοινωνήσεις.

Από την ηλεκτρισμένη θεατρικότητα του Steelianos που θα ξυπνήσει το μεταλάδικο παρελθόν σας (για εμάς είναι παρόν), στην απολαυστικά εγκεφαλική ανατροπή πλοκής του Spy Das, η νύχτα θα μας βρει να αναλογιζόμαστε παρέα τη σχετικότητα του χρόνου, του χώρου και των ορίων της ανθρώπινης νόησης παρακολουθώντας το σεμινάριο των Royal Time Machine.

Για τους ανθρώπους που αποτελούν το Guitar Experience η μουσική είναι δώρο και τα δώρα πρέπει να μοιράζονται. Μια άποψη που κάθε χρόνο κερδίζει και άλλους υποστηρικτές. Έτσι και φέτος με την αγορά εισιτηρίου συμμετέχετε αυτόματα σε μία κλήρωση για 1 πετάλι από την Crazy Tube Circuits, 1 ηλεκτρική κιθάρα από τα Μουσικά Όργανα Τρίμης, και 1 ηλεκτροκλασική κιθάρα από τα Μουσικά Όργανα Φίλιππος Νάκας!

Για τον ίδιο λόγο πέρυσι το Guitar Experience σε συνεργασία με το Piraeus Club Academy εγκαινίασαν το εκπτωτικό εισιτήριο για σπουδαστές Ωδείων.

Φέτος, το Guitar Experience θα εγκαινιάσει την πρωτοβουλία του Piraeus Club Academy να το καθιερώσει για όλες του τις συναυλίες με την ελπίδα αφενός να συμβάλλει στην ανάδειξη της σημασίας της μουσικής παιδείας και αφετέρου να διευκολύνει την πρόσβαση στη ζωντανή μουσική σε εκείνους και εκείνες που την μελετούν.

28.11.2024 στο Piraeus Club Academy: Guitar Experience 2024

Μπορείτε να το χάσετε αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλετε.

Πόρτες: 20:30

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ
Σπουδαστές Ωδείων: 8 ευρώ
(απαραίτητη επίδειξη βεβαίωσης σπουδών και ταυτότητας)

Προπώληση more.com

Φυσικά Σημεία Πώλησης

Music Corner | Metal Era | Monsterville

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here