AC/DC: Ακούστε το εναρκτήριο τραγούδι του “Power up”


Σήμερα κυκλοφορεί επίσημα το “Power up”, ο νέος δίσκος των AC/DC και μπορείτε να ακούσετε το εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου, με τίτλο “Realize”. Η σύνθεση του γκρουπ είναι:
Brian Johnson (φωνητικά)
Phil Rudd (ντραμς)
Angus Young (κιθάρα)
Stevie Young (κιθάρα)
Cliff Williams (μπάσο).
“Power Up” track listing:
01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You’re Down
06. Witch’s Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation
09. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red


Please enter your comment!
Please enter your name here