Οι Φιλανδοί AMORPHIS μπήκαν στο στούντιο για να γράψουν το νέο τους δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά μέσω της Nuclear Blast. Το συγκρότημα έβγαλε ένα δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει: “Η προπαραγωγή του δίσκου είναι ήδη έτοιμη και οι περισσότερες από τις ηχογραφήσεις έχουν τελειώσει. Σε αυτό το σημείο η μπάντα δε βιάζεται και εστιάζει στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τους οπαδούς να ενθουσιαστούν. Επίσης έχουμε ηχογραφήσεις με ορχήστρα, φλάουτο και αρκετά έγχορδα καθώς και χορωδία”. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Jens Borgen που μεταξύ άλλων έχει δουλέψει με τους KREATOR, OPETH, AMON AMARTH και SEPULTURA. Σύμφωνα με σχετικό post στο faecbook, μάλιστα, στον δίσκο θα κάνει guest η Anneke Van Giersbergen (VUUR, ex-THE GATHERING).










![A day to remember… 17/6 [GOJIRA] Gojira](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gojira-Magma-sbit-218x150.jpg)
![A day to remember… 16/6 [METAL CHURCH]](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/06/metal-church-a-light-sbit-218x150.jpg)
