Το νέο άλμπουμ των GOJIRA, το οποίο θα έχει τον τίτλο “Magma”, θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου, μέσω της Roadrunner Records.
Η ηχογράφηση του διαδόχου του “L’Enfant sauvage”, έγινε στο Silver Cord Studio της Νέας Υόρκης, που ανήκει στον frontman της μπάντας, Joseph Duplantier.
Σε μία νέα του συνέντευξη, ο Joseph δήλωσε στο RollingStone.com: “Θέλουμε ένα μικρό άλμπουμ. Κάτι λιγότερο επικό από ότι κάνουμε συνήθως. Η προσοχή του κόσμου είναι μικρότερη τώρα. Άρα πολλά από τα κομμάτια είναι τετράλεπτα”.
Mπορείτε να δείτε ένα teaser του δίσκου, στο κλιπ από κάτω.






>


![A day to remember… 23/3 [JUDAS PRIEST] Priest](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/03/Judas-priest-sad-wings-sbit-218x150.jpg)
![A day to remember… 23/3 [ANGRA] Angra](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/03/Angra-Holy-land-sbit-218x150.jpg)