Ηλιάνα Τσακιράκη: Ακούστε τη διασκευή στο τραγούδι “Ο ταχυδρόμος πέθανε” του Μάνου Χατζιδάκη

0
703

Tsakiraki

H Ηλιάνα Τσακιράκη μας παρουσιάζει την επόμενη διασκευή της, «Ο Ταχυδρόμος Πέθανε» του Μάνου Χατζιδάκη. Το harmonizing επιμελήθηκε η ίδια, την ηχογράφηση mix & master επιμελήθηκε ο Steve Lado ενώ το βίντεο ο John Kaimakamis – TheNightwachers.

Το τραγούδι γράφτηκε για την παράσταση “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε” του Πιραντέλλο. Το έργο πρωτοπαίχτηκε στο Τορίνο τον Απρίλιο του 1930, ενώ στην Ελλάδα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε μετάφραση και σκηνοθεσία Δημήτρη Μυράτ τον Οκτώβριο του 1961, στο θέατρο “Αθηνών”. Υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες καλλιτεχνικά, αλλά και εμπορικά για τη χρονιά που ανέβηκε.

H Ηλιάνα θα εμφανιστεί ως opening act των Maiden uniteD 12 Απριλίου στο An Club & 13 Απριλίου στο Eightball, οι οποίοι θα έχουν μαζί τους ως guest τον Dennis Stratton, (κιθαρίστα των IRON MAIDEN κατά τα πρώτα βήματά τους).

Σε αυτό το special acoustic set, με την συμμετοχή του πληκτρά Γιάννη Θερμού (THE SILENT WEDDING) θα ακουστούν μουσικές από τους PARADISE LOST και Anneke Van Giersbergen, μεταξύ άλλων, όπως και αποσπάσματα από κινηματογραφικά soundtracks και ριζίτικα τραγούδια από την Ελληνική παράδοση.

Προπώληση & πληροφορίες στα event

Θεσσαλονίκη

https://facebook.com/events/s/maiden-united-feat-dennis-stra/1458760451349009/

Αθήνα

https://facebook.com/events/s/maiden-united-feat-dennis-stra/353663913780556/

photos by Stella Mouzi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here