Σύμφωνα με το The Pulse of Radio περισσότεροι από 60 οπαδοί εκδιώχθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας των A PERFECT CIRCLE το προηγούμενο Σάββατο, 4 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον David Farrar, τον general manager της Satander Arena όπου γινόταν η συναυλία, οι οπαδοί εκδιώχθηκαν διότι τραβούσαν φωτογραφίες ενώ υπήρχε σχετική ανακοίνωση από το συγκρότημα πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται. Ο Farrar το δημοσίευσε μέσω του Instagram λέγοντας πως «Είναι 110% πολιτική του συγκροτήματος και το ίδιο ισχύει και για τους TOOL και τους PUSCIFER. Δεν είναι κάτι καινούργιο».










![A day to remember… 29/10 [DANZIG] Danzig](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/10/Danzig-Blackacidevil-front-218x150.jpg)

![A day to remember… 28/10 [AVENGED SEVENFOLD] Avenged](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/10/A7X-The-stage-front-218x150.jpg)