Weekly Metal Meltdown (18-24/5)

0
374
Weekly Metal

Weekly Metal

Weekly Metal Meltdown και γι’ αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, με μία ανασκόπηση των νέων τραγουδιών που κυκλοφόρησαν και από επερχόμενες κυκλοφορίες που περιμένουμε με ενδιαφέρον. Αυτήν την εβδομάδα είχαμε μία σχετική “λειψυδρία”, οπότε θα παρουσιάσουμε τέσσερα από τα πιο πολυαναμενόμενα τραγούδια, που βγήκαν από τις 18 ως τις 24 Μαΐου.

Photo by Tim Tronckoe

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με το ολοκαίνουργιο τραγούδι των NIGHTWISH, που έχει τον τίτλο “Perfume of the timeless” και θα συμπεριλαμβάνεται στο “Yesterwynde” που θα βγει στις 20 Σεπτεμβρίου από τη Nuclear Blast. Όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες, βρίσκονται εδώ.

Photo by Ben Alexis

Ένα από τα κορυφαία metalcore συγκροτήματα, οι AS I LAY DYING, του Tim Lambesis, με αφορμή την επερχόμενη περιοδεία τους, κυκλοφόρησαν ένα stand alone single, με τίτλο “Burden”, το οποίο είναι και το πρώτο στη νέα τους δισκογραφική στέγη, τη Napalm Records. Ακούστε το από κάτω:

“Stay with you” ονομάζεται το ολοκαίνουργιο single των Σουυηδών rockers, THE HELLACOPTERS, του Nicke Andersson. Το γκρουπ είναι στη διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης νέων τραγουδιών για επερχόμενο δίσκο, αλλά τίποτε απολύτως δεν έχει αποφασιστεί σχετικά με αυτό, οπότε έχουμε απλά ένα stand alone 7” single πως ως b’ side έχει μία διασκευή στο “Fire in Cairo” των CURE.

Photo by Christian Ripkens

Τέλος, οι θεοπάλαβοι Γερμανοί ELECTRIC CALLBOY, συνεργάστηκαν με τις Γιαπωνέζες BABYMETAL για ένα single που έχει τον τίτλο “Ratatata”. Δείτε το παρακάτω:

Ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα με περισσότερα νέα τραγούδια.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here