Weekly metal meltdown (22-29/6)

0
425
Weekly Metal Meltdown 22-28-6

Weekly Metal Meltdown 22-28-6

Weekly Metal Meltdown και αυτήν την εβδομάδα με την ανασκόπηση των νέων τραγουδιών που κυκλοφόρησαν και από επερχόμενες κυκλοφορίες που περιμένουμε με ενδιαφέρον. Σ’ αυτήν την εκδοχή, παρουσιάζουμε έξι από τα πιο πολυαναμενόμενα τραγούδια, που βγήκαν από 17 έως 22 Ιουνίου.

Photo by Timo Isohao

Ξεκινάμε με τους BEAST IN BLACK, των Φινλανδών με τον Έλληνα τραγουδιστή (Γιάννη Παπαδόπουλο), που συνδυάζουν το power metal, την pop των 80s και την ηλεκτρονική μουσική, κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, “Power of the beast”, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες για τον επόμενο δίσκο τους. Ας μην ξεχνάμε ότι θα εμφανιστούν στο τέλος του καλοκαιριού και στο Rethymno Rocks!!!

Leprous

Συνεχίζουμε με τους LEPROUS, που εμφανίστηκαν χθες και στον Λυκαβηττό με τους OPETH, έβγαλαν video clip για το τραγούδι “Silently walking alone”, που ανοίγει το “Melodies of atonement”. Όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες, μπορούν να βρεθούν εδώ.

Photo by Damón Zurawski

Οι Σουηδοί TRIBULATION, με αυτό το μοναδικό blend από gothic και death metal, κυκλοφόρησαν το single/video clip, για το τραγούδι “Saturn coming down”. Όπως συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό, δεν μας έχουν πει τα πλάνα τους για full length, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα είναι μέρος της επόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς. Στο μεταξύ το σχήμα, θα περιοδεύσει στη Βόρεια Αμερική τον Οκτώβριο μαζί με τους OPETH.

Όταν είχαν ξεκινήσει οι DREAM EVIL, δεν ήταν απλά ένα σχήμα που είχε όλα τα κλισέ του power metal, αλλά μην ξεχνάμε ότι θεωρούνταν από τις μεγάλες ελπίδες του είδους και ότι το γκρουπ το είχε ιδρύσει ο διάσημος παραγωγός Fredrik Nordström μαζί με τον Gus G στα τέλη των 90s! Εφτά χρόνια μετά το “SIX”, οι DREAM EVIL επιστρέφουν με το “Metal Gods”, που θα κυκλοφορήσει από τη Century Media στις 26 Ιουλίου και το νέο single/video clip είναι το “Chosen force”.

Photo by Chantik Photography

Δεν πέρασαν παρά μερικές εβδομάδες από τότε που είδαμε στη χώρα μας τους Ολλανδούς black/death metallers, GOD DETHRONED, μαζί με τους EXHORDER. Το σχήμα αυτό, λοιπόν, στις 6 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Reigning Phoenix Music το “The Judas paradox” και μέσα από αυτόν το δίσκο, έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip για το “Rat kingdom”.

Photo by Guido Thomasi

Κλείνουμε με τους βετεράνους Γερμανούς, VICTORY, του -πρώην κιθαρίστα των ACCEPT, Herman Frank, έχουν έτοιμο το “Circle of life”, που θα βγει στις 13 Σεπτεμβρίου από την AFM Records και το single/video clip είναι για το τραγούδι “American girl”.

Ραντεβού με τη στήλη σε λίγες μέρες πάλι!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here