Έκλεισε το φημισμένο περιοδικό ακραίου ήχου, Terrorizer

0
82

Φαίνεται πως το Terrorizer, το περιοδικό από το Ηνωμένο Βασίλειο που καλύπτει όλα τα νέα από τον χώρο του heavy metal, έφτασε στο τέλος του.

Παρόλο που δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το περιοδικό, το Toilet ov Hell έχει συντάξει έναν αρκετά μεγάλο φάκελο με αποδεικτικά στοιχεία, που υποδηλώνει ότι το περιοδικό δεν υφίσταται. Τα στοιχεία που οδηγούν στο παραπάνω συμπέρασμα είναι πως το πιο πρόσφατο τεύχος στάλθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ο ιστότοπος ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 8 Δεκεμβρίου και το πιο πρόσφατο Tweet του περιοδικού ήρθε δέκα ημέρες μετά από αυτό. Το χειρότερο είναι ότι, ενώ το περιοδικό αντιμετώπιζε προβλήματα παραγωγής τον Σεπτέμβριο, συνέχισαν να χρεώνουν τις ανανεώσεις στους συνδρομητές τους και δεν έχουν απαντήσει σε ερωτήσεις εξυπηρέτησης πελατών. Οι λογαριασμοί των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης του Terrorizer, κατά τρόπο κατανοητό, γεμίζουν με σχόλια από θυμωμένους και μπερδεμένους συνδρομητές που αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, απαντώντας την Παρασκευή στα δημοσιεύματα (η αλήθεια είναι πως αυτό έγινε ΠΟΛΥ καθυστερημένα, προκαλώντας τη μήνι συνδρομητών αλλά κι εργαζομένων στο έντυπο, δήλωσε στη σελίδα του περιοδικού στο facebook, τα εξής:
«Γράφω σχετικά με τις πρόσφατες φήμες που αναφέρουν τον πρόωρο θάνατο του Terrorizer. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και ότι εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε να παράγουμε το περιοδικό σύμφωνα με το πρόγραμμα, συνεπώς θα τηρήσουμε τις υπάρχουσες συνδρομές και θα ξαναβγούμε στα περίπτερα. Θα γίνουν όλες οι επιστροφές χρημάτων που προβλέπονται μέσω PayPal και ζητάμε συγνώμη για όλες τις καθυστερήσεις. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά το κενό που είχαμε στις εκδόσεις και την ευθύνη την οποία κυρίως επωμίζομαι εγώ. Το Terrorizer έχει μία πολύ μικρή αλλά αφοσιωμένη ομάδα και τους ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα σε μένα και το περιοδικό σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο για εμάς.
Miranda”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here