Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση της σύλληψης του Karl Logan, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας…

0
88

Σοκαρισμένη, όλη η metal κοινότητα παρακολουθεί τις εξελίξεις για την υπόθεση σύλληψης του κιθαρίστα των MANOWAR, Karl Logan, με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Η σύλληψη του Logan, έγινε στις 9 Αυγούστου και σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε, τα αδικήματα συνέβησαν ανάμεσα στις 18 Ιουνίου 2018 και τις 2 Αυγούστου 2018. Τα εντάλματα δείχνουν ότι ο Logan κατείχε αρκετά video, που έδειχναν κορίτσια ηλικίας από τεσσάρων έως δώδεκα ετών, να επιδίδονται σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις με ανθρώπους των οποίων η ταυτότητα δεν έχει αναγνωριστεί. Το κάθε video, περιγράφεται παραστατικά, περιλαμβάνοντας μία σκηνή, όπου ένα κορίτσι, ηλικίας 10-12 ετών «πνίγεται και φαίνεται εμφανώς δυσαρεστημένο».
Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Charlotte-Meckelenburg που διεξάγει την έρευνα, είπε στο Billboard ότι η πληροφορία για τη σύλληψη, πιθανώς αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας ενός δημοσιογράφου που ερευνούσε αυτήν την υπόθεση.
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τη σύλληψη του Logan καθώς και την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι MANOWAR. Εννοείται ότι θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιεσδήποτε λεπτομέρειες δουν το φως της δημοσιότητας.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here