Βρέθηκαν κάποια από τα κλεμμένα αντικείμενα του Randy Rhoads μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών – O Ozzy δίνει αμοιβή για να βρεθεί ο δράστης

0
94

Αρκετά αντικείμενα που είχαν κλαπεί από το “Musonia School Of Music”, το οποίο είχε ιδρύσει η μητέρα του Randy Rhoads, Delores Rhoads βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βόρειο Hollywood της Καλιφόρνια. Μια κάτοικος της περιοχής είπε ότι βρήκε μια κιθάρα και κάποιες φωτογραφίες μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών καθώς έβγαζε το σκύλο της βόλτα το πρωί της Κυριακής. Αρχικά θεώρησε ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο μέχρι που άκουσε την είδηση από το ABC7. Παρόλα αυτά, ακόμα αγνοείται η πρώτη ηλεκτρική κιθάρα που έπαιξε ο Randy, μια Harmony Rocket του 1963 μαζί με μία κεφαλή Marshall, που είναι σπάνιο πρωτότυπο.
Ο Ozzy Osbourne προσφέρει αμοιβή 25.000 δολάρια για οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψη και καταδίκη του ανθρώπου ή των ανθρώπων που έκλεψε μουσικό εξοπλισμό που ανήκε στον κιθαρίστα Randy Rhoads. Ο Ozzy στην επίσημη σελίδα του στο Facebook έγραψε:
“ Όπως έχετε ακούσει στο “Musonia School of Music” στη Καλιφόρνια κλάπηκε μουσικός εξοπλισμός τη βραδιά του thanksgiving. Υπεύθυνη λειτουργία του Musonia ήταν η μητέρα του Randy, Delores. Μετά το θάνατό του Randy, 37 χρόνια πριν η σχολή έγινε κάτι σαν προσκύνημα για τους οπαδούς απ’ όλο τον κόσμο. Είναι το μέρος που η οικογένεια Rhoads άνοιξε τη καρδιά της και μοιράστηκε τη ζωή του Randy. Όπως μπορείτε να καταλάβετε τα αντικείμενα που κλάπηκαν, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης κιθάρας του Randy είναι αναντικατάστατα για την οικογένεια Rhoads. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για ότι συνέβη οπότε προσφέρω 25.000 δολάρια για τυχόν πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε σύλληψη και την καταδίκη και / ή επιστροφή όλων των κλεμμένων αντικειμένων.”
Αυτή η αμοιβή, συνεχίζει να ισχύει, μέχρι να βρεθούν και τα τελευταία αντικείμενα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here