Δείτε τον Nicko McBrain να παίζει κλασικά κομμάτια των IRON MAIDEN με φιλαρμονική ορχήστρα στο Royal Albert Hall

0
630
Nicko McBrain

Nicko McBrain

Ο ντράμερ των IRON MAIDEN, Nick McBrain, εκτέλεσε επανασχεδιασμένες εκδοχές μερικών κλασικών τραγουδιών της μπάντας, μαζί με τους The Massed Bands of His Majesty’s Royal Marines, την περασμένη Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο φετινό 52ο Mountbatten Festival Of Music (MFM) στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο της Αγγλίας.

Ο ντράμερ έπαιξε σε ένα ειδικά σχεδιασμένο kit, το οποίο αργότερα θα βγει σε δημοπρασία, με την ονομασία “Legacy of royals”, ένα medley με τίτλο “The Maiden legacy”, αποτελούμενο από τα τραγούδια ορόσημα: “The trooper”, “Wasted years” και “Run to the hills” και εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο ακριβώς από κάτω.

Την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των προβών με την φιλαρμονική ορχήστρα των Πεζοναυτών, o McBrain δήλωσε στο The News, ερωτηθείς για το πώς προέκυψε η συμμετοχή του στην εν λόγω εκδήλωση:

«Λοιπόν, ας δούμε, το 2020, ήταν η 50ή επέτειος του Φεστιβάλ Mountbatten, και ήμουν παρών ως καλεσμένος… Και απλά προέκυψε αυτό… οι άνθρωποι που συνάντησα εκεί στην εκδήλωση, είπαν, “Ω, θα ήταν ωραίο να …” γιατί ήταν οι PRODIGY, που έπαιζαν στο δεύτερο μέρος μετά το διάλειμμα. Και έμεινα απολύτως έκπληκτος με αυτό. Σκέφτηκα, “Υπάρχουν αυτοί οι τύποι που παίζουν PRODIGY. Είναι υπέροχο.” Εκεί λοιπόν προέκυψε η ιδέα. Και είπαν, “Λοιπόν, θα ήθελες να το κάνεις του χρόνου;” Και αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και σεμνότητα και αμέσως συμφώνησα.»

Ο Βρετανός δήλωσε ακόμη σχετικά με τις πρόβες ότι ήταν υπέροχες και πως την Κυριακή αισθάνθηκε πολύ νευρικός γιατί το δεξί του χέρι δεν λειτουργεί πολύ καλά. Ωστόσο στις πρόβες πέρασε πολύ καλά αλλά και το ίδιο το σόου τον συνεπήρε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here