Δείτε τρία λεπτά από την ταινία “Hair I go again”, με τη συμμετοχή μελών των ANTHRAX, MOTORHEAD και QUEENSRYCHE

0
83

Το ντοκυμαντέρ “Here I go again”, που έχει να κάνει με την αποφασιστικότητα και τις αποτυχίες μίας πρώην hair μπάντας που κυνηγούσε τα όνειρά της, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 10 Μαρτίου.
Στο κλιπ από κάτω, μπορείτε να δείτε τρία λεπτά από αυτή την ταινία.
Βρισκόμαστε στο 1985. Χιλιάδες μίλια μακριά από την Sunset Strip, δύο έφηβοι φίλοι μοιράζονται τις κοινές τους επιδιώξεις για να μεγαλουργήσουν στο glam rock. Έτσι φτιάχνουν μία νέα, διψασμένη και αποφασισμένη μπάντα. Η φήμη και η περιουσία όμως, δεν ήρθαν ποτέ για αυτούς και η μπάντα κατέρρευσε ανεπίσημα… προφανώς για κάποια γυναίκα. 30 χρόνια μετά, οι Kyle Kruger και Steve McClure, στο σταυροδρόμι της κρίσης της μέσης ηλικίας, αρχίζουν ένα απίθανο ταξίδι, για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να γίνουν αστέρες του rock and roll. Τα υπόλοιπα στην ταινία.
Στην ταινία υπάρχουν και συνεντέυξεις από προσωπικότητες όπως οι Eddie Trunk (“That Metal Show”), Jeff Keith and Frank Hannon (TESLA), Ron Keel (KEEL), Steve Blaze (LILLIAN AXE), Frank Bello and Joey Belladonna (ANTHRAX), Les Warner (THE CULT), καθώς και από μέλη των KIX, STRYPER, QUEENSRYCHE, QUIET RIOT, WARRANT, MOTORHEAD, L.A. GUNS και άλλους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here