Διαβάστε πως θα διεξαχθεί μία από τις πρώτες συναυλίες εν μέσω πανδημίας στο Arkansas των ΗΠΑ

0
73

Επειδή ακούγονται διάφορα σχετικά με τις συναυλίες στη χώρα μας τους επόμενους μήνες, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διεξαχθεί μία από τις πρώτες συναυλίες που θα τηρούν τις σωστές αποστάσεις, μέσα στην περίοδο του κορονοϊού. Στις 15 Μαΐου, στο Arkansas, θα γίνει μία συναυλία του country τραγουδιστή Travis McCeady στο TempleLive, ένα συναυλιακό χώρο που είναι στο Arkansas. Όπως έγραψε το Billboard, το κοινό που θα δει τη συναυλία, θα χωριστεί σε γκρουπ από την TicketMaster που διαχειρίζεται τα εισιτήρια, με τον τρόπο που μπορείτε να δείτε στην εικόνα που επισυνάπτεται.
Οι χώροι όπου θα κάθεται ο κόσμος, έχουν ονομαστεί “fan pods” και είναι σετ από 2-12 θέσεις που βρίσκονται δίπλα η μία στην άλλη, τουλάχιστον δύο μέτρα από τις υπόλοιπες. Η χωρητικότητα του TempleLive, που ήταν 1100 ατόμων, θα περιοριστεί κατά 80% περίπου, στα 229 καθίσματα. Όλοι όσοι πάρουν εισιτήριο, πρέπει να φοράνε μάσκα στο πρόσωπο, που θα είναι διαθέσιμη προς πώληση και πριν μπουν μέσα θα ελεγχθούν μήπως έχουν πυρετό.
Επιπλέον, όλα τα ποτά που θα διατεθούν, θα πρέπει να είναι σφραγισμένα ή να έχουν καπάκια. Στις τουαλέτες θα υπάρχει ένα όριο 10 ατόμων, θα πρέπει να υπάρχει σαπούνι με τρόπο που να μην ακουμπά κανείς οπουδήποτε για να βγει και μηχάνημα που να βγάζει πετσέτες για το σκούπισμα. Οι θεατές, θα πάνω γύρω από το κτίριο, χρησιμοποιώντας δρομάκια που θα κινούνται όλοι προς μία κατεύθυνση και ο χώρος θα απολυμανθεί πριν ξεκινήσει η συναυλία.
Καλή διασκέδαση σε όσους πάνε.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here