Η δισκογραφική εταιρία Candlelight Records, πουλήθηκε στη Spinefarm

0
71

Ο Edward Christie και ο Steve Beatty, ιδιοκτήτες της Αγγλικής δισκογραφικής εταιρίας Candlelight, πούλησαν τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας στη Spinefarm Records, την hard rock εταιρία που κατέχει η Universal Music Group.
Οι Christie και Beatty, έστειλαν ένα e-mail σε όλους τους καλλιτέχνες της εταιρίας, ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση, λέγοντας ότι “η Spinefarm έδειξε κατανόηση και σεβασμό για τη δουλειά και ανυπομονούν να δουλέψουν με τους καλλιτέχνες της Candlelight. Επίσης, θεωρούμε ότι θα συμπεριφερθούν στο back catalogue της εταιρίας, με σεβασμό”.
Όλες οι ήδη υπάρχουσες συμφωνίες δεν θα πειραχτούν, ενώ εντύπωση προκαλεί η δήλωση των ιδιοκτητών της Candlelight, κάνοντας μία σύνοψη της δουλειάς τους όλα αυτά τα χρόνια, ότι “κυκλοφορήσαμε κάποιες εξαιρετικές μουσικές, κάποιες από τις οποίες θεωρούνται κλασικές στο είδος τους, κάτι που αποτελεί τεράστιο κατόρθωμα. Έχουμε κυκλοφορήσει όμως και κάποιους δίσκους, που δέχτηκαν πολύ κακές κριτικές, ώστε κάποιοι άνθρωποι, ειλικρινά πίστευαν ότι είμαστε τρελοί, αλλά μας άρεσαν και πιστεύαμε ότι έπρεπε να ακουστούν”.
Για να πάρετε μία ιδέα για τον κατάλογο της Candlelight, είναι τωρινή ή παλιότερη εταιρία από σχήματα όπως οι: EMPEROR, IHSAHN, 1349, ANAAL NATHRAKH, ONSLAUGHT, SIGH, WOLVERINE, ZYKLON, INSOMNIUM και πολλά άλλα…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here