Νεκρός στα 50 του χρόνια ο ντράμερ των TAROT, Pecu Cinnari

0
24

 

 

Η Φιλανδική και όχι μόνο, metal σκηνή, θρηνεί για την απώλεια του ντράμερ των TAROT, Pecu Cinnari, ο οποίος απεβίωσε χθες, 11 Σεπτεμβρίου μετά από μακροχρόνια ασθένεια η οποία τον ταλαιπωρούσε.
Ο Cinnari, ήταν μέλος της μπάντας από το 1985 όταν και μετονομάστηκαν από PURGATORY σε TAROT, και είχε σταθερή παρουσία για τα τριάντα χρόνια που ακολούθησαν, μέχρι δηλαδή το 2015, που το σχήμα μπήκε στον πάγο, λόγω του προβλήματος υγείας του άτυχου μουσικού.
Συγκεκριμένα, στις 4 Νοεμβρίου του 2015, το συγκρότημα είχε προχωρήσει στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Πολλοί οπαδοί μας ρωτούν πότε οι TAROT θα παίξουν ξανά live ή θα ηχογραφήσουν νέο υλικό. Πρέπει να πούμε λοιπόν, ότι ένα απ’ τα μέλη μας βρίσκεται αντιμέτωπο με μια σοβαρή αρρώστια. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, το συγκρότημα βρίσκεται επ’ αόριστον εν αναμονή. Έχουμε ετοιμάσει καινούρια demo και μόλις η κατάσταση ξεκαθαρίσει, θα επιστρέψουμε! Δυνατοί, πρόθυμοι και με υψωμένες γροθιές, όπως κάνουμε πάντα!»
Τελικά, ο Cinnari δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη σε ηλικία 50 ετών. Όσον αφορά το μέλλον της μπάντας δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη κάτι. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here