ΟΖΖΥ OSBOURNE: Μίλησε για τον σεξουαλικό του εθισμό

0
90

Ο Ozzy Osbourne μίλησε για τον σεξουαλικό του εθισμό, σχεδόν ένα χρόνο μετά την δήλωση του στην οποία είχε αναφέρει πως υπέφερε από διαταραχή, όταν δημοσιοποιήθηκε μια μακροχρόνια σχέση του ιδίου.

Ο Ozzy τον περασμένο Αύγουστο ζήτησε συγγνώμη από τις γυναίκες με τις οποίες είχε εξωσυζυγικές σεξουαλικές σχέσεις και παραδέχτηκε ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία για σεξουαλική εξάρτηση. Η δήλωση του Ozzy προέκυψε μετά την πρώτη συνέντευξη που έδωσε η Michelle Pugh, η στυλίστρια μαλλιών διασημοτήτων, της οποίας η τετραετής εξωσυζυγική σχέση με τον τραγουδιστή των BLACK SABBATH ανακαλύφθηκε από την Sharon και σχεδόν έληξε τον τριακονταετή γάμο τους.

Μιλώντας στο στο περιοδικό Hello!, ο Ozzy δήλωσε σχετικά με τη σχέση του με την Pugh: “Ήταν η κομμώτρια που ερχόταν στο σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς άρχισε, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα πως αν σταματούσα, θα μιλούσε στον Τύπο. Όταν ενδώσεις στον πειρασμό, είναι σαν να βάζεις το κεφάλι σου στο στόμα του λιονταριού, στη συνέχεια αυτό κλείνει και δεν έχει σημασία μετά πως κινείσαι, απλά έχεις κάνει λάθος.”

Η Sharon, από την πλευρά της, είπε στο περιοδικό πως ποτέ δεν είχε σοβαρές υποψίες ότι ο σύζυγός της είχε σχέση με την κομμώτρια του. “Ήξερα ότι φλέρταρε υπερβολικά με τον Ozzy, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας σκέφτηκα πως ποτέ δεν θα πάει ποτέ με αυτήν”, δήλωσε η Sharon προσθέτοντας: Νόμιζα πως είναι απλά μια γριά σκληρή γκόμενα.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here