Οι Σουηδοί underground oldschool black metallers GRA, για συναυλία στην Ελλάδα

0
77

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

BOWEL OF NOISE PROUDLY PRESENTS:
“CHARON OVER ATHENS” LIVE RITUAL

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016
GRA (Swe) – SERPENT NOIR (Gr) – SAD (Gr)

KYTTARO Live Club – Ηπείρου 48 & Αχαρνών – Αθήνα

Οι Σουηδοί Grá ιδρύθηκαν το 2010 από τον τραγουδιστή των θρυλικών Black Metallers : Dark Funeral.
Η μπάντα έχει από τότε κυκλοφορήσει ένα EP, δύο full length Album, ένα mini-CD, δύο singles και έχει κάνει πολυάριθμες συναυλίες με σημαντικές μπάντες του είδους όπως οι Dark Funeral, Taake, Absu κ.α.
Το νέο album με τίτλο “ENDING” είναι η απόδειξη πως το underground oldschool Black Metal είναι πιο δυνατό από ποτέ: Σκοτεινό, Αυθεντικό, Παγωμένο, Σουηδικό Black Metal… όπως ήταν…και όπως πρέπει πάντα να είναι…
Από την αρχή μέχρι τώρα όλες οι κυκλοφορίες έχουν επικεντρωθεί γύρω από την έννοια του θανάτου και τις σκοτεινές πτυχές της αρχαίας σκανδιναβικής πνευματικότητας.
Οι Grá χρησιμοποιούν τον Χάρων από την αρχαία ελληνική μυθολογία ως ένα σύμβολο της μετάβασης: Ο θάνατος είναι πάντα εδώ…..και αυτή η νύχτα θα είναι αφιερωμένη στα μαύρα ύδατα της Στυγός!
Οι Serpent Noir γεννήθηκαν το 2006 μέσα από την εμπειρική Μαγεία και αποτελούν μουσική έκφραση της πραγματικής Τυφώνειας Παράδοσης.
Το Αθηναϊκό συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του τέσσερις κυκλοφορίες με αποκορύφωμα το πιο πρόσφατο full length EROTOMYSTICISM.
Μουσικά αποτελούν ένα συνοθύλευμα Black Metal, κλασσικού Metal και τελετουργικής μουσικής, ενώ στιχουργικά καταπιάνονται με θέματα που βασίζονται στην Μαγεία, τον Εωσφορισμό και τις εναλλακτικές πραγματικότητες.
Οι Αθηναίοι Blacksters εμφανίζονται επί Ελληνικού εδάφους μετά από τρία σχεδόν χρόνια.
Κατά το έτος 2005, στην Αθήνα ο Ungod από τους Insidius Infernus αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό και ένωσε τις δυνάμεις του με τον Nadir! Μαζί ξεκίνησαν ένα νέο συγκρότημα, με τ’όνομα Sad, προκειμένου να παίξουν: Grim Suicidal Black Metal.
Από τότε έχουν κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ και έχουν δώσει δύο φορές live στην Ελλάδα.
Όλη η μουσική και οι εκτελέσεις των Sad αποτελούνται και εκτελούνται από τον Ungod. Όλοι οι στίχοι είναι γραμμένοι και εκτελούνται από τον Nadir.
Ο Ungod είναι επίσης ηγετικό μέλος των Necrohell, Slaughtered Priest και Necrochackal … Ο Ungod και ο Nadir είναι επίσης μέλη των Kvele, ενώ ο Ungod ήταν μέλος των Nargothrond…
Ώρα έναρξης: 20:00 – Προπώληση : 13 Ευρώ / Πόρτα: 15 Ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:
BOWEL OF NOISE – UNDERGROUND RECORD STORE
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 25 – ΑΘΗΝΑ
WWW.BOWELOFNOISE.COM
Tηλ.:210 – 3846783
Email: bowelofnoise@yahoo.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here