Οι METALLICA ζήτησαν συγνώμη από την tribute μπάντα, που είχαν ζητήσει οι δικηγόροι τους να σταματήσουν να τους διασκευάζουν!!!

0
74

Σάλος είχε προκληθεί πριν δυο μέρες, εξαιτίας ενός γράμματος που είχαν στείλει οι δικηγόροι των METALLICA στην Καναδέζικη tribute μπάντα τους, SANDMAN, ζητώντας τους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν λογότυπο που μοιάζει με αυτό του συγκροτήματος, όπως και να προωθούν συναυλίες τους μέσω του facebook και του YouTube.

Οι ίδιοι οι METALLICA έκαναν μία δήλωση: “Ακούσαμε ότι μία Καναδέζικη tribute μπάντα στους METALLICA, είναι λίγο θυμωμένη μαζί μας και ψάχνοντάς το λίγο, καταλάβαμε για ποιο λόγο. Φαίνεται ότι κάποιο γράμμα στάλθηκε στην μπάντα SANDMAN, για το οποίο ούτε εμείς, ούτε το management μας είχαν ενημέρωση, μέχρι που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Ευτυχώς για εμάς, το γκρουπ ήταν αρκετά ευγενικό να το ποστάρει και φαίνεται ότι έχουμε έναν δικηγόρο που έχει τόσο μεγάλο ζήλο για τη δουλειά του, που έστειλε το γράμμα αυτό χωρίς να το γνωρίζουμε. Έχουμε μακρά ιστορία, όχι μόνο να διασκεδάζουμε με τις trfibute μπάντες, αλλά ξεκινήσαμε κιόλας σαν μία τέτοια. Έχουμε ακόμα ηχογραφήσει κι ένα διπλό άλμπουμ με διασκευές! Πάντα θυμόμαστε αυτές τις ημέρες και συνεχίζουμε να διασκεδάζουμε με τις tribute μπάντες, ακόμα και να τις προσκαλούμε να παίζουν support σε διάφορες περιοδείες όλα αυτά τα χρόνια.

Οι SANDMAN θα πρέπει να πετάξουν αυτό το γράμμα στα σκουπίδια. Μιλήσαμε με τον Joe Di Taranto από το γκρουπ και όλα είναι εντάξει. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε. Έχετε την πλήρη υποστήριξή μας! Και στο μεταξύ, ο δικηγόρος μας μπορεί να βρεθεί να ψάχνει πτήση για να πάει να ψαρεύει επί μονίμου βάσεως στην Αλάσκα”.

Ο Di Taranto, μιλώντας στο RollingStone.com, είπε ότι ο ντράμερ των METALLICA, Lars Ulrich, τον πήρε τηλέφωνο την Παρασκευή για να του ζητήσει συγνώμη προσωπικά. “Μου έδωσε τις ευχές τις δικές του και του γκρουπ, να συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε. Θέλουν να συνεχίσουμε να αποτίνουμε φόρο τιμής στους METALLICA, με την έγκρισή τους. Θα συνεχίσουμε να κυματίζουμε τη σημαία των METALLICA με υπερηφάνεια”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here