Ο Dee Snider δουλεύει με τον Jamey Jasta των HATEBREED για το επερχόμενο άλμπουμ του

0
157

Ο frontman των TWISTED SISTER, Dee Snider, είναι στο στούντιο και εργάζεται επάνω στο νέο του σόλο άλμπουμ, του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει ο τραγουδιστής των HATEBREED, Jamey Jasta. Ο δίσκος που δεν έχει ακόμη τίτλο, αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Jasta δημοσίευσε ένα βίντεο από τις ηχογραφήσεις των φωνητικών του Snider. Επίσης, πρόσφατα αποκάλυψε στο Twitter ότι ο πρώην τραγουδιστής των KILLSWITCH ENGAGE και νυν των LIGHT THE TORCH, Howard Jones, θα δουλέψει επάνω στο άλμπουμ.

Σε μια συνέντευξη του με τον ραδιοφωνικό σταθμό Poughkeepsie 101.5 WPDH στις 31 Οκτωβρίου, ο Snider μίλησε για την συνεργασία του με τον Jasta. “Αποφάσισα να κάνω ένα πολύ επιθετικό metal άλμπουμ, έναν αληθινό metal δίσκο. Ξεκίνησα να γράφω το άλμπουμ τώρα για να κυκλοφορήσει την άνοιξη”, είπε. “Ο Jamey είναι οπαδός μου, και ήμουν στο podcast του, και με προκάλεσε κυριολεκτικά στον αέρα, λέγοντας: “Φίλε, είσαι είδωλο, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις ένα true metal άλμπουμ. Σαν τον “Resurrection” του Rob Halford, προς αυτή την κατεύθυνση”. Του απάντησα, “Λοιπόν, τι έχεις κατά νου;” και μου λέει, “Φίλε, θα κάνω την παραγωγή και έχω τραγούδια μαζί με ανθρώπους που θα χτυπάει ο ένας επάνω στον άλλο για να γράψουν ένα τραγούδι για τον Dee Snider”. Μετά ξεκίνησε να μου στέλνει τη μουσική και το υλικό είναι πολύ δυνατό, είναι υπέροχο και είμαι ενθουσιασμένος για την επόμενη περιοδεία που θα ξεκινήσει την επόμενη άνοιξη”.

This Dee Snider album is gonna be haaaaarrrrrd!! @deesniderofficial_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamey Jasta (@jameyjasta) στις

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here