Ο Jason Newsted θυμάται τα μαθήματα που πήραν οι METALLICA από την περιοδεία του 1992 με τους GUNS N’ ROSES

0
68

Ο πρώην μπασίστας των METALLICA, Jason Newsted, υπενθύμισε τα μαθήματα που έμαθαν οι METALLICA από την περιοδεία που είχαν με τους GUNS N’ ROSES το 1992, λέγοντας ότι η μπάντα του Axl Rose τους έμαθε πώς να μην συμπεριφέρονται.

Στο περιβόητο αυτό οδικό ταξίδι, ο frontman των METALLICA, James Hetfield, υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν βρέθηκε στην μέση των πυροτεχνικών εφέ. Το πλήθος στο Olympic Stadium του Μόντρεαλ ξέσπασε αργότερα εκείνη τη νύχτα σε βίαια επεισόδια, ως αποτέλεσμα της κακής απόδοσης των GUNS N’ ROSES και του μικρού σε διάρκειας setlist της μπάντας.

Ο Slash αποκάλυψε ότι η μπάντα του δεν έβγαλε σχεδόν καθόλου χρήματα κατά τη διάρκεια της περιοδείας, από τα πολλά πρόστιμα που έλαβαν οι GUNS N’ ROSES επειδή καθυστερούσαν να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους, μαζί με τα υπερβολικά πάρτι μετά από τις συναυλίες.

Ο Newsted δήλωσε στο Loudwire: “Επιλέξαμε να παίξουμε πρώτα εμείς γιατί θέλαμε να παίξουμε στην ώρα μας. Εάν ξεκινούσαμε στις 8:01, ήμασταν στην σκηνή στις 8:01. Έτσι ήταν πάντα. Γι’ αυτό οι METALLICA συνεχίζουν να περιοδεύουν τώρα και να τους συνθλίβουν όλους και πουλάνε περισσότερους δίσκους. Οι GUNS N’ ROSES έπαιζαν μετά από μας. Όποτε αποφάσιζαν να έρθουν στη σκηνή θα καθυστερούσαν 30 λεπτά, μία ώρα, δύο ώρες πιο αργά.”

Προσθέτει ότι έμαθε παρόμοια μαθήματα από μπάντες όπως οι VAN HALEN, οι DOKKEN, οι SCORPIONS και άλλοι και το κύριο μάθημα ήταν: “Τι να μην κάνεις”.

Στο βίντεο από κάτω μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του Jason Newsted.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here