Ο K.K. DOWNING εξομολογείται για την αναταραχή γύρω από την παραίτηση του από τους JUDAS PRIEST: ‘Με φέρανε στα άκρα’

0
92

Ο πρώην κιθαρίστας των JUDAS PRIEST Ken “K.K.” Downing μίλησε λεπτομερώς για την παραίτηση του και για τα αντίστοιχα μηνύματα που έστειλε στα υπόλοιπα μέλη πριν από εφτά χρόνια όταν και αποφάσισε να αφήσει τη μπάντα. “Το πρώτο γράμμα θα έλεγα ήταν ένα πιο κομψό μήνυμα που έδωσε την εντύπωση πως αποσύρομαι με όντως κομψό και ήρεμο τρόπο από τη μουσική ενώ το δεύτερο ήταν σαφώς πιο θυμωμένο.” Ο Downing ανέφερε πως το δεύτερο γράμμα ήταν μάλλον “ο βασικότερος λόγος” που δεν του ζητήθηκε να ξανασμίξει με τη μπάντα μετά την απόφαση του Glenn Tipton να αποσυρθεί από τη περιοδεία εξαιτίας της μάχης που δίνει με τη νόσο του Πάρκινσον.
Ο K.K., ο οποίος αυτή τη στιγμή προωθεί την αυτοβιογραφία του “Heavy Duty: Days And Nights In Judas Priest”, είπε στο Rock N Roll Archaeology πως αρχικά ήθελε να “διατηρήσει το ειρηνικό κλίμα” και να μην “μην κόψει εντελώς τους δεσμούς” με τα υπόλοιπα μέλη μιας και έχουν πέραν τούτων σοβαρές επαγγελματικές σχέσεις.
Σε ηχητικό ντοκουμέντο που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, ο Downing εξηγεί πως: “Αρχικά σκέφτηκα πως κάτι παράξενο μου συμβαίνει και δεν μ’ αρέσει καθόλου. Ήμουν σίγουρος πως θα σηκώσω το τηλέφωνο και θα κάνω κάτι που θα μετανιώσω. Επομένως, έκατσα κάτω και βασικά έβαλα όλες τις σκέψεις μου σ’ ένα κομψό γράμμα στο οποίο ανέφερα χαρακτηριστικά πως “παίρνω σύνταξη.” Ήθελα να διατηρήσω τους φιλικούς μας δεσμούς, πράγμα που έκανα. Έμεινα πιστός στη προσωπικότητά μου. Σκέφτηκα ότι, προφανώς, είμαι ακόμα διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία. Συμμετέχω ακόμα στα πράγματα. Σκέφτηκα πως θα μιλάμε συχνά. Μόλις όμως βγήκε η ανακοίνωση στα media, άναψε η σπίθα και έγραψα το δεύτερο γράμμα στο οποίο τους προέτρεπα να αγνοήσουν το αρχικό μου μήνυμα. Το δεύτερο μήνυμα ήταν πιο ουσιαστικό και ευθύ θα έλεγα και γενικά καθόλου κομψό. Και έτσι παραβίασα κάθε κανονισμό δεοντολογίας που είχα θέσει στον εαυτό μου.”
Ο K.K. συνέχισε λέγοντας πως σκεφτόταν πολύ σοβαρά να πάρει μέρος στην “Epitaph” περιοδεία ακόμα και αφού παραιτήθηκε. Αλλά ήταν πλέον πολύ αργά όταν η περιοδεία ανακοινώθηκε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here