Ο Ozzy Osbourne και οι FOREIGNER είναι ανάμεσα στα ονόματα που θα εισαχθούν για το 2024 στο Rock and Hall of Fame

0
62
Hall Of Fame

Hall Of Fame

Ο Ozzy Osbourne, οι FOREIGNER και ο Peter Frampton είναι μεταξύ των ονομάτων που πρόκειται να εισαχθούν στο Rock And Roll Hall Of Fame. Μερικοί ακόμα καλλιτέχνες που θα εισαχθούν στην κατηγορία “Performer” είναι οι Mary J. Blige, Cher, DAVE MATTHEWS BAND, KOOL & THE GANG και οι A TRIBE CALLED QUEST.

Επίσης, οι Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick και Norman Whitfield θα λάβουν το βραβείο “Musical Excellence”, ενώ οι Alexis Korner, John Mayall και Big Mama Thornton θα λάβουν το βραβείο “Musical Influence”.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στο Rocket Mortgage Fieldhouse στο Cleveland του Οχάιο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Disney+. Μια επεξεργασμένη έκδοση θα προβληθεί από το ABC αργότερα, ενώ την επόμενη μέρα θα είναι διαθέσιμη και στο Hulu.

«Το Rock & Roll είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο κράμα ήχων που επηρεάζει τον πολιτισμό και κινεί γενιές», είπε ο John Sykes, πρόεδρος του Rock & Roll Hall Of Fame Foundation, σε δήλωσή του. «Αυτή η ποικιλόμορφη ομάδα των καλλιτεχνών που έχουν εισαχθεί κατέρριψε τους μουσικούς φραγμούς και επηρέασε αμέτρητους καλλιτέχνες που ακολούθησαν τα βήματά τους», πρόσθεσε.

Προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στην φετινή ψηφοφορία, το πρώτο single ή άλμπουμ κάθε υποψηφίου έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει το 1999 ή νωρίτερα.

Ο Ozzy, μαζί με την υπόλοιπη αρχική σύνθεση των BLACK SABBATH, εισήχθη στο Rock Hall το 2006, αλλά ο θρυλικός τραγουδιστής του heavy metal θα αναγνωριστεί πλέον για τη σόλο καριέρα του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here