Ο Warrel Dane τονίζει πως δεν υπάρχουν συζητήσεις για reunion των NEVERMORE

0
75

Ο τραγουδιστής των SANCTUARY και NEVERMORE, Warrel Dane, παραχώρησε πριν από μερικές ημέρες μια συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του frontman των HATEBREED, Jamey Jasta, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με τον πρώην κιθαρίστα των NEVERMORE, Jeff Loomis, καθώς και για την πιθανότητα επανασύνδεσης του αμερικανικού συγκροτήματος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Dane ανέφερε τα εξής: “Μιλάω σπάνια με τον Jeff. Τον είδα για περίπου πέντε λεπτά στην Αθήνα όταν έπαιζαν οι ARCH ENEMY. Δεν ήξερε ότι θα ήμουν εκεί. Και είπα σε όλους όσους ήταν εκεί: «Μην του πείτε πως έρχομαι στο soundcheck». H έκφραση στο πρόσωπο του ήταν παρόμοια με ενός ελαφιού που πέφτουν πάνω του οι προβολείς. Αλλά δεν μισούμε ο ένας τον άλλο. Είμαστε ακόμα φίλοι. Φίλοι που σπάνια μιλάνε δυστυχώς”.
Ενώ για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης των NEVERMORE πρόσθεσε: “Κανένας μας δεν το έχει καν συζητήσει. Δεν έχω κακές σχέσεις με τον Van Williams ή τον Jeff Loomis. Ειδικά ο Jeff δεν είμαι σίγουρος πως θα ενδιαφερόταν να το κάνει. Είναι σε μεγάλη μπάντα τώρα…νηφάλιος. Προσπάθησα να κάνω την μπάντα νηφάλια πριν από μερικά χρόνια αλλά κατέληξε περίπου στο «Θα κάνω αυτό που θέλω να κάνω». Όχι από τον Jeff αλλά από κάποιον άλλο στην μπάντα.  Και αν τυχόν δούλευε αυτό πιθανότατα θα ήμασταν ακόμα μαζί τώρα”. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here