Πέθανε ο Paul DiAnno στα 66 του…

0
320
DiAnno

DiAnno

Δυστυχώς, ο πρώην τραγουδιστής των IRON MAIDEN, Paul DiAnno, πέθανε σε ηλικία 66 ετών, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του…

Αναλυτικά η ανακοίνωση είχε ως εξής:

“Εκ μέρους της οικογένειάς του, η Conquest Music με λύπη επιβεβαιώνει τον θάνατο του Paul Andrews, γνωστού επαγγελματικά ως Paul Di’Anno.
Ο Paul απεβίωσε στο σπίτι του στο Salisbury σε ηλικία 66 ετών.

Γεννημένος στο Chingford του Ανατολικού Λονδίνου στις 17 Μαΐου 1958, ο Paul έγινε γνωστός ως ο βασικός τραγουδιστής των Iron Maiden, της αγγλικής μπάντας του heavy metal, μεταξύ 1978 και 1981. Ερμήνευσε στο πρωτοποριακό ντεμπούτο άλμπουμ τους, Iron Maiden, καθώς και στο επιδραστικό δεύτερο άλμπουμ τους, Killers.

Από τότε που αποχώρησε από τους Iron Maiden, ο Paul Di’Anno είχε μια μακρά και γεμάτη ηχογραφική καριέρα με τους Battlezone και τους Killers, καθώς και αρκετές σόλο κυκλοφορίες και συνεργασίες ως καλεσμένος καλλιτέχνης.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια και τον περιόρισαν σε αναπηρικό αμαξίδιο, ο Paul συνέχισε να διασκεδάζει τους θαυμαστές του παγκοσμίως, μετρώντας πάνω από 100 εμφανίσεις από το 2023.

Το πρώτο άλμπουμ καριέρας του, The Book of the Beast, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2024 και περιελάμβανε στιγμιότυπα από τις ηχογραφήσεις του μετά την αποχώρησή του από τους Iron Maiden.

Η Conquest Music είναι περήφανη που είχε τον Paul Di’Anno στην οικογένεια των καλλιτεχνών της και ζητά από το πλήθος των θαυμαστών του να υψώσουν ένα ποτήρι στη μνήμη του.

https://www.conquestmusic.co.uk/

Rest in Peace Paul Andrews…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here