Πολύ γνωστός δημιουργός heavy metal εξωφύλλων, κατηγορείται ότι “ξεκοίλιασε” τον πατέρα του!!!

0
123

Ο πολύ γνωστός καλλιτέχνης και σχεδιαστής heavy metal εξωφύλλων, Jean-Pascal “JP” Fournier, συνελήφθη χθες στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας, ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 80χρονου πατέρα του!
Οι Γαλλικές εφημερίδες, Le Dauphiné Libéré και Le Parisien, ανέφεραν ότι ο πατέρας του καλλιτέχνη, Jean-Paul, βρέθηκε νεκρός σπίτι του, ξεκοιλιασμένος (!!!) με το κεφάλι του να έχει τρυπηθεί από ένα βέλος και να έχει «χτυπηθεί επαναλαμβανόμενα» με άγνωστο όργανο. Η άρρωστη, ηλικιωμένη μητέρα του Fournier, ήταν στον πάνω όροφο στο σπίτι.
Το βράδυ της δολοφονίας, ο JP Fournier, φέρεται να έριξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό (χωρίς εκείνον μέσα), ενώ την επόμενη μέρα, (30 Μαρτίου), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πηδώντας από μια γέφυρα στον ποταμό Isère. Οι πυροσβέστες έσωσαν τον καλλιτέχνη, ο οποίος ήταν ήδη υπό επιτήρηση, αφού τον αναζητούσαν οι Αρχές για το αυτοκίνητό του που το είχαν βρει στον γκρεμό.
Για την ιστορία, ο JP Fournier, έχει φτιάξει μερικά πολύ αναγνωρίσιμα εξώφυλλα heavy metal δίσκων, όπως τα “In the heart of winter” και “Damned in black” των IMMORTAL, τα “Hellfire club”, “Mandrake” και “The savage poetry” των EDGUY, τα δύο πρώτα εξώφυλλα των AVANTASIA, ενώ έχει δουλέψει εκτός των άλλων με τους DRAGONFORCE,  IMPALED NAZARENE και πάρα πολλούς άλλους.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here