Στα ύψη οι πωλήσεις μουσικού εξοπλισμού λόγω καραντίνας

0
87

Η καραντίνα φαίνεται σαν μια καλή ευκαιρία ώστε κάποιοι να ασχοληθούν με τη μουσική. Κάποιοι άλλοι ίσως να μην είναι ευχαριστημένοι από τον εξοπλισμό που έχουν και απλά χρειάζονται κάποιες επιπλέον αγορές. Σύμφωνα με άρθρο του Rolling Stone, οι πωλήσεις μουσικού εξοπλισμού αυξήθηκαν καθώς όλοι βρίσκονται σε καραντίνα.
Ο Jim Tuerk, διευθυντής του αναπτυξιακού τμήματος για το διαδικτυακό κατάστημα λιανικής πώλησης Reverb, δήλωσε ότι η κίνηση στο web site της εταιρείας έχει αυξηθεί.
«Οι  παραγγελίες αυξήθηκα κατακόρυφα, ξεπερνώντας ακόμη και τον αριθμό παραγγελιών που βλέπουμε κατά τη διάρκεια καθιερωμένων διακοπών όπως τα Χριστούγεννα. Αρκετά από τα καταστήματα μεταπώλησης προϊόντων της Reverb μας είπαν ότι ο Μάρτιος ήταν ένας από τους καλύτερους μήνες τους….Σε σύγκριση το περσινό αντίστοιχο χρονικό διάστημα, οι αναζητήσεις για μουσικό εξοπλισμό είναι σχεδόν 50% πάνω, με διάφορες κατηγορίες – όπως π.χ. τα MIDI (Musical Instrument Digital Interface) keyboard και τα drum machine  – να φτάνουν ακόμα και το 100% σε σχέση με τις περσινές. “
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sweetwater, Chuck Surack πρόσθεσε ότι την προπερασμένη εβδομάδα οι πωλήσεις ήταν υψηλότερες ακόμα και σε σύγκριση με την ημέρα των Ευχαριστιών το 2019 που συνέπεσε με την Black Friday. Η Sweetwater δέχεται περίπου 500.000 επισκέπτες ημερησίως και στέλνει καθημερινά 15.000 έως 25.000 παραγγελίες.
«Κάθε μέρα 5.000 νέοι πελάτες παραγγέλνουν προϊόντα και 15.000 άτομα ζητούν τους ενημερωτικούς καταλόγους μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου», ανέφερε ο Surack.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here