Τέλος στις συναυλίες και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις άνω των 1000 ατόμων!!!

0
133

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, που έγινε από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, “αναστέλλονται οι πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους που περιλαμβάνουν πάνω από 1000 άτομα”.
Όπως φαίνεται, το μέτρο δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των ατόμων που είναι προγραμματισμένο να πάνε στις συναυλίες, αλλά με τη χωρητικότητα του κάθε συναυλιακού χώρου. Είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία με ανθρώπους του χώρου και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε συμβεί.
Σε κάθε περίπτωση, η υγεία του κοινωνικού συνόλου προέχει και οφείλουμε να ακολουθούμε τις προληπτικές οδηγίες που δίνει συνεχώς το Υπουργείο Υγείας.
UPDATE: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Rock Hard, από ώρα σε ώρα, περιμένουμε κάποια κοινή υπουργική απόφαση, από τα υπουργεία Υγείας και Πολιτισμού, που θα διευκρινίζει ότι το μέτρο αφορά τον αριθμό των ατόμων που πρέπει να είναι σε κάθε συναυλιακό χώρο. Δηλαδή, θα πρέπει μέσα στον συναυλιακό χώρο, να είναι ΜΕΧΡΙ χίλια άτομα. Στις ερχόμενες ώρες, θα υπάρξει αυτή η εγκύκλιος που θα μας διαφωτίσει σχετικά.
Διαβάστε αναλυτικά ποια προληπτικά μέτρα πρέπει να πάρουμε για να προφυλαχθούμε από τον κορονοϊό.
Από κάτω, είναι το Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης που αφορά το κομμάτι των συναυλιών.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here