Το απόλυτο ραδιοφωνικό αφιέρωμα στους MOTORHEAD, την Κυριακή 27/12 στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Rock Hard

0
168

Στις 28/12/2015, τέσσερις ημέρες μετά τα γενέθλιά του, ο Lemmy εγκατέλειψε την επίγεια ζωή του, σε ηλικία 70 χρονών. Αυτονόητο λοιπόν θα ήταν αυτήν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Rock Hard (www.rockhard.gr), να κάνουμε ένα ακόμη επικό αφιέρωμα, διάρκειας πάνω από 13 ώρες, στα έργα και τις ημέρες των MOTORHEAD, αλλά και του ίδιου του Lemmy.
Όπως πάντα, θα ακούσετε υλικό από τα στούντιο και live άλμπουμ του γκρουπ, σπάνια και ακυκλοφόρητα τραγούδια, b’ sides, διασκευές, side projects, bootlegs και τραγούδια από όλο το «γενεαλογικό» δέντρο του Lemmy και των εκάστοτε συνοδοιπόρων του στους MΟTORHEAD!!!
Όπως πάντα, ο Λευτέρης Τσουρέας, ο άνθρωπος-bootleg, θα ξεκινήσει το αφιέρωμα στις 12 με σπάνιες, επίσημες αλλά και ακυκλοφόρητες ζωντανές ηχογραφήσεις των MOTORHEAD.
Στις 2 το μεσημέρι ακολουθεί ο Παναγιώτης Γιώτας, στις 4 ο Δημήτρης Σειρηνάκης, στις 6 ο Γιώργος Κουκουλάκης, στις 8 ο Σάκης Φράγκος, ενώ ο Γιώργος Κόης θα παίξει από τις 10 το βράδυ, μέχρι τελικής πτώσης ή μέχρι να τελειώσει το μπουκάλι με το Jack, θα εξαντλήσει μέχρι τέλους το κεφάλαιο MOTORHEAD.
Το αφιέρωμα θα μπορέσετε να το ακούσετε μέσα από το νέο ραδιόφωνο του ROCK HARD GREECE, είτε μέσω της διεύθυνσης https://rockhardgreece.listen2myshow.com, είτε εγκαθιστώντας την εφαρμογή listen2myradio για Android και IOS και να αναζητήσετε τον σταθμό rockhardgreece , είτε κλικάροντας το banner στο site μας.
Μην ξεχάσετε φυσικά να στείλετε και τις δικές σας μουσικές επιλογές στην ομάδα των ραδιοφωνικών μας εκπομπών, ROCK HARD radio show chat.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/234501464712267

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here