Το Rock Hard υποδέχεται το 2021 μ’ ένα 12ωρο hard rock/melodic rock/AOR ραδιοφωνικό party, την Κυριακή 3/1

0
157

Αυτή την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Rock Hard βάζει τα καλά του και υποδέχεται το 2021 με ένα αφιέρωμα-πάρτυ με τα καλύτερα hard rock, AOR και melodic rock τραγούδια. Από τους DEF LEPPARD και τους MOTLEY CRUE, μέχρι τους JOURNEY και τους FOREIGNER και από εκεί σε πάρα πολλούς ακόμη αναγνωρισμένους και μη καλλιτέχνες των ειδών αυτών.
Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 1 το μεσημέρι, με ένα ωριαίο αφιέρωμα-έκπληξη, πριν αναλάβει ο Γιώργος Κόης το μικρόφωνο στις 2 και για ένα δίωρο.
Θα ακολουθήσει στις 4 ο Γιώργος Κουκουλάκης, στις 6 ο Σάκης Φράγκος, στις 8 ο Παναγιώτης Γιώτας, ενώ από τις 10 το βράδυ και για όσο αντέξει, τη βραδιά θα την κλείσει δικαιωματικά ο Δημήτρης Σειρηνάκης, σε ένα ακόμη Κυριακάτικο αφιέρωμά μας.
Το αφιέρωμα θα μπορέσετε να το ακούσετε μέσα από το νέο ραδιόφωνο του Rock Hard, είτε μέσω της διεύθυνσης https://rockhardgreece.listen2myshow.com, είτε εγκαθιστώντας την εφαρμογή listen2myradio για Android και IOS και να αναζητήσετε τον σταθμό rockhardgreece.
Μην ξεχάσετε φυσικά να στείλετε και τις δικές σας μουσικές επιλογές στην ομάδα των ραδιοφωνικών μας εκπομπών, ROCK HARD radio show chat.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/127045379228303

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here