Όλοι οι μουσικοί εκτός Μ. Βρετανίας, θα χρειάζονται visa για να δώσουν συναυλία στο Ηνωμένο Βασίλειο!!!

0
83

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών την Αγγλίας, οι μουσικοί που κατάγονται εκτός της χώρας, θα χρειάζονται visa πλέον για να μπορούν να δίνουν συναυλίες στη χώρα, από το 2021 και μετά!
Ύστερα από το Brexit, όσοι καλλιτέχνες εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέλουν να επισκεφθούν την Αγγλία, πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν σχεδόν 1000 λίρες στον τραπεζικό τους λογαριασμό, 90 μέρες πριν κάνουν αίτηση για visa. Αυτό το τεράστιο ποσό θεωρείται ότι αποδεικνύει πως μπορούν να υποστηρίξουν τους εαυτούς τους, εκτός αν είναι “A-rated”.
Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι ότι οι καλλιτέχνες και το crew τους, μπορούν να ταξιδεύουν στην Μεγάλη Βρετανία χωρίς περιορισμούς και χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας ή visa. 
Όσοι καλλιτέχνες, λοιπόν, θέλουν να επισκεφθούν για λόγους εργασίας την Αγγλία, χρειάζονται μία Tier 5 visa για να κάνουν συναυλίες, audutions, workshops, ομιλίες ή events. Το κόστος θα είναι 244 λίρες για έκαστο μέλος και θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2021, ακολουθώντας την μεταβατική περίοδο του Brexit, το Δεκέμβριο του 2020.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here