MARTY FRIEDMAN: “Δε θα το απέκλεια, αλλά δε θα το έβλεπα και πιθανό επίσης” για τον αν θα ξαναπήγαινε στους MEGADETH












    MartyFriedman 140115Ο πρώην κιθαρίστας των MEGADETH, Marty Friedman, δήλωσε πως “δε θα ήμουν αντίθετος να το σκεφτόμουν” για το ενδεχόμενο μίας πιθανής επιστροφής του στους MEGADETH, σαν αντικαταστάτης του Chris Broderick, αλλά τόνισε προς τους οπαδούς να “μην έχουν και πολλές ελπίδες”.

     
    Ο Friedman έφυγε από τη μπάντα το 1999, με σκοπό να παίξει τη μουσική με την οποία είχε πάθος: Ιαπωνέζικη pop μουσική ή J-Pop, την οποία αποκαλεί “ντροπιαστικά χαρούμενη”.

    Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον Mark Strigl του “Talking metal”, δήλωσε για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στους MEGADETH: “Δε θα το απέκλεια, αλλά δε θα το έβλεπα και πιθανό επίσης. Άρα πραγματικά δεν έχω κάτι να πω σχετικά με αυτό”.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here