Παρά τις φήμες που λένε ότι θα είναι, ο Ross Robinson λέει ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι θα είναι ο παραγωγός του επόμενου στούντιο άλμπουμ των Πολωνών BEHEMOTH.
O Robinson, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μπάντες όπως οι KORN, SEPULTURA, SLIPKNOT, SOULFLY και LIMP BIZKIT, συναντήθηκε με τη μπάντα τον περασμένο μήνα στη Βαρσοβία. Ο Nergal δημοσίευσε μία φωτογραφία (αυτή από κάτω) στη σελίδα του στο Facebook όπου είναι μαζί αυτός, ο Robinson και ο μπασίστας της μπάντας, Tomasz “Orion” Wroblewski, με την περιγραφή “Things ARE happening…”
Απαντώντας σε οπαδό στο Twitter, ο Robinson είπε ότι “δεν έχει επιβεβαιωθεί” ότι θα δουλεύει με τους BEHEMOTH στον επόμενο δίσκο τους.
Aν γίνει πάντως, πρόκειται για εξαιρετική κίνηση!












![A day to remember…19/09 [SUFFOCATION] Suffocation](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/09/Suffocation-same-front-218x150.jpg)
