OBITUARY: Γιορτάζουν με ξεχωριστό τρόπο τα 25 χρόνια απ΄την κυκλοφορία του “Slowly We Rot”

0
85

obituary-5.8.2013Οι Αμερικανοί Death Metallers, OBITUARY, γιορτάζουν φέτος την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους «Slowly We Rot” (1989) και το κάνουν με έναν πραγματικά ιδιαίτερο τρόπο. Αναζητώντας νέους τρόπους ώστε να φέρουν το κοινό τους πιο κοντά στη μπάντα, οι OBITUARY σκοπεύουν να προσφέρουν σε streaming μορφή -επί πληρωμή- την εμφάνιση τους στο Orpheum της Florida, επαγγελματικά γυρισμένη και σε υψηλή ανάλυση. Το setlist της εν λόγω εμφάνισης περιέχει όλα τα classics από τα ιστορικά τρία πρώτα album τους. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι σε συγκεκριμένες περιοχές και για συγκεκριμένες ώρες οι οπαδοί θα έχουν τη δυνατότητα, καθώς παρακολουθούν το video online, ταυτόχρονα να συνομιλούν με τα μέλη της μπάντας μέσω ενός live-chat. Στην Ελλάδα βέβαια δε θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα (τουλάχιστον όχι με απλό τρόπο) παρόλα αυτά το streaming ίσως είναι διαθέσιμο και εδώ.

Οι χώρες και οι ώρες που η μπάντα θα βρίσκεται στην διάθεση των οπαδών για live-chat και που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

Γερμανία: 11 Iουλίου στις 7 μμ

Μπανγκόγκ: 12 Iουλίου στις 9 μμ

Sydney: 18 Iουλίου στις 9μμ

Phoenix: 19 Iουλίου στις 8 μμ

Οι παραπάνω ώρες και ημερομηνίες, είναι με βάση τη ζώνη ώρας της κάθε περιοχής. Οι φίλοι της μπάντας που θα πληρώσουν για να δουν το video θα έχουν φυσικά τη δυνατότητα να το ξανα stream-αρουν όποτε θέλουν χωρίς επιπλέον κόστος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here