ARTILLERY: Σκοτώθηκε ο ντράμερ τους, Josua Madsen

0
195
Artillery-drummer-e1678667099738.jpg

Ο επί χρόνια ντράμερ των ARTILLERY Josua Madsen, ο οποίος έπαιξε στα τέσσερα τελευταία άλμπουμ του συγκροτήματος, πέθανε σε ηλικία 45 ετών.

Σύμφωνα με το SN.dk, ο Madsen πέθανε μετά από χτύπημα λεωφορείου σε έναν σκοτεινό επαρχιακό δρόμο μεταξύ Κοπεγχάγης και Roskilde της Δανίας.Ο Josua, ο οποίος είχε αποχωρήσει πρόσφατα από τους ARTILLERY, είχε κάνει πρόβα με το νέο του συγκρότημα το βράδυ της Τετάρτης (8 Μαρτίου) και περπατούσε από το σταθμό Høje Taastrup και το σπίτι στο Vridsløsemagle, όπου ζει ο ίδιος και η οικογένειά του, όταν χτυπήθηκε από ένα λεωφορείο που κινούνταν γύρω στις 9:47 μ.μ.Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχαν φανάρια στο Snubbekorsvej, που είναι ένας επαρχιακός δρόμος όπου το όριο ταχύτητας είναι 80 χιλιόμετρα την ώρα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ούτε πεζοδρόμιο, οι πεζοί πρέπει να περπατούν στην άκρη της τάφρου κατά μήκος του δρόμου.

Οι ARTILLERY σχολίασαν την είδηση ​​μέσω της σελίδας του συγκροτήματος στο Facebook, γράφοντας: “Αγαπητοί φίλοι, θαυμαστές και οικογένεια. Σήμερα ξυπνήσαμε με την τραγική είδηση ​​του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου και συμπαίκτη του συγκροτήματος Josua.”Αγαπητέ Josua. Τα τελευταία δέκα χρόνια, είσαι μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μας. Παίξαμε, παλέψαμε, γελάσαμε και κλάψαμε μαζί και κοιτάξαμε το μέλλον μαζί με το να εκτιμούσαμε το τώρα. Είχες ένα ευγενικό πνεύμα και μια μεγάλη καρδιά .”Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον γιο και την οικογένειά σου. Σου ευχόμαστε ειρήνη και χαρά στο ταξίδι σας. Να είσαι καλά και να ροκάρεις, όπου κι αν βρίσκεσαι.”

Ο Josua ήταν ανύπαντρος πατέρας του έφηβου γιου του Alexander.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here