MANILLA ROAD: Ο Mark Shelton αποκαλύπτει τα σχέδια του για την εμφάνιση στην Αθήνα























    manilla-road-open-the-gates-lp-Ο Mark Shelton, ηγέτης των MANILLA ROAD, σε πρόσφατο μήνυμα του, μέσω του προσωπικού blog, αποκαλύπτει λεπτομέριες για το νέο δίσκο, καθώς και για την εμφάνισή τους στην Αθήνα τον Οκτώβρη. Αναλυτικά:

     

    «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για το τι συμβαίνει με την μπάντα τώρα. Εργαζόμαστε για το νέο άλμπουμ με το νέο ντράμερ Neudi και ετοιμαζόμαστε για μια μικρή περιοδεία επίσης. Είμαι πάντα ενθουσιασμένος σε περίοδο ηχογραφήσεων, αλλά τώρα είναι κάτι το ιδιαίτερο λόγω της συμμετοχής του Neudi. Νομίζω ότι θα έχουμε τον πιο κλασικό ήχο MANILLA ROAD από τη δεκαετία των 80’ς. Έχουμε ήδη έξι τραγούδια και θα υπάρξουν άλλα 3 για να ολοκληρωθεί ο δίσκος. Το πρώτο μέρος των drums θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουλίου, αφού επιστρέψουμε από την mini περιοδεία.

     

    Φέτος δεν έχουμε περιοδεύσει όσο θα ήθελα, αλλά ασχολούμαστε με τις ηχογραφήσεις των MANILLA ROAD και HELLWELL, ενώ ο μπασίστας μας μόλις απέκτησε μωρό…για την ακρίβεια η γυναίκα του, αλλά άκουσαν ότι είχε κάτι να κάνει με το όλο θέμα με κάποιο τρόπο χαχα! Αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τις συναυλίες που θα κάνουμε. Θα πραγματοποιήσουμε μία mini-περιοδεία στα τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου. Θα πάμε Φινλανδία, Σουηδία και Αγγλία και θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε Σουηδία και Αγγλία, το οποίο είναι συναρπαστικό να παίζεις κάπου για πρώτη φορά. Επίσης, συμμετέχουμε στο “Warriors of metalfestival, στο Οχάιο, τέλη Ιουνίου, ενώ θα κάνουμε και μια εμφάνιση στη πόλη μας Wichita του Kansas, στις αρχές Ιουλίου. Τέλος θα πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση στο “Up the hammers” στην Αθήνα τον Οκτώβριο. Όλα οι παραπάνω εμφανίσεις είναι κάτι σπουδαίο για το συγκρότημα, ειδικά αυτή της Αθήνας, όπου σχεδιάζουμε μια ειδική εμφάνιση για τους Έλληνες φίλους μας. Η Ελλάδα μας έχει υποστηρίξει πάρα πολύ, όπως η Γερμανία επίσης. Κάναμε μια ειδική εμφάνιση στο “Hammer of doomfestival, την οποία θα επαναλάβουμε στην Αθήνα με κάποιες, όμως, διαφορές. Στην Αθήνα θα παίξουμε τουλάχιστον 3 ώρες και θα παίξουμε όλα τα τραγούδια από το δίσκο “Open the gates”. Δεν έχουμε παίξει ποτέ σε μια συναυλία ολόκληρο δίσκο. Θα είναι μια εμφάνιση που θα θυμόμαστε».

     

     

     

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here