IRON MAIDEN: Πέθανε ο αρχικός τους ντράμερ, Clive Burr

0
105

Clive-Burr--Με μία σύντομη δήλωση που έγινε στο site των IRON MAIDEN, γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του αρχικού τους ντράμερ, Clive Burr…

“Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι να ανακοινώσουμε ότι ο Clive Burr πέθανε χθες το βράδυ. Είχε άσχημη υγεία εδώ και πολλά χρόνια, απ’ όταν είχε διαγνωστεί με Σκλήρυνση κατά πλάκας και πέθανε ήρεμα, ενώ κοιμόταν στο σπίτι του.

Ο Steve Harris δήλωσε: “Είναι απίστευτα δυσάρεστα νέα. Ο Clive ήταν πολύ παλιός φίλος για όλους μας. Ήταν ένα εξαιρετικό άτομο και καταπληκτικός ντράμερ με πολύτιμη συνεισφορά στις πρώτες μέρες  των IRON MAIDEN, όταν ξεκινούσαμε. Είναι μία μέρα λύπης για όλους στο συγκρότημα και όλους όσους ήταν γύρω του. Οι σκέψεις και τα συλληπητήρια είναι με τη σύντροφό του Mimi και την οικογένειά του”.

Ο Bruce Dickinson συμπλήρωσε: “Συνάντησα τον Clive πρώτη φορά, όταν έφευγε από τους SAMSON για να μπει στους IRON MAIDEN. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος κι έζησε τη ζωή του στο μάξιμουμ. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ασθένειάς του, ο Clive ποτέ δεν έχασε το χιούμορ του. Είναι μία πολύ πένθιμη μέρα και οι σκέψεις μας πάνε στη Mimi και την οικογένειά του”.

Όπως όλοι οι οπαδοί των IRON MAIDEN γνωρίζουν, ο Clive Burr μπήκε στους IRON MAIDEN το 1979 κι έπαιξε στους τρεις πρώτους δίσκους, το “Iron Maiden” (1980), το “Killers” (1981) και το “The number of the beast” (1982). Προηγουμένως ήταν μέλος των SAMSON, του γκρουπ που τραγουδούσε ο Bruce Dickinson, επίσης, πριν μπει κι αυτός στους IRON MAIDEN”.

R.I.P. Clive Burr…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here