GEORGE KOLLIAS – “Intense metal drumming II” (Hudson)

0
75

Όσοι είχατε την ευκαιρία να δείτε το πρώτο DVD του Κόλλια σίγουρα θα περιμένετε πολλά περισσότερα σε αυτό. Πιστέψτε με είναι πολλά περισσότερα, καθ’όσον συζητάμε για 5 ώρες βιντεοσκοπήσεις που περιλαμβάνουν πολύπλευρες προσεγγίσεις στο θέμα των τυμπάνων.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το μοντάζ και ο ήχος είναι εξωγήινα καλύτερος απ’ό,τι στο πρώτο DVD, το οποίο πλέον είναι σαν bootleg μπροστά σε αυτό το άκρως δελεαστικό πακέτο των 2 DVDs! Προσωπικά ένιωσα μετά το πρώτο DVD ότι καταλάβαινα τι συμβαίνει με τα drums. Πλέον με αυτό το δεύτερο, μπορώ να πω ότι έχει αντιληφθεί τη συνέπεια και την αφοσίωση που οφείλει να έχει ένας μουσικός για να μπορέσει να πιάσει το maximum των δυνατοτήτων που του δίνει ένα πλήρες σετ drums γύρω του. Περισσότερο όμως αυτή η κυκλοφορία είναι μια πρώτης τάξεως αντιπροσωπευτική παρουσίαση του πως παίζονται τα drums στο extreme metal. Και μιλάμε για έναν χώρο που μέχρι και πριν λίγα χρόνια κανείς δεν έπαιρνε στα σοβαρά όσον αφορά την εκμάθηση στα ωδεία και γενικότερα στην παιδεία της μουσικής.

Ο Γιώργος πέρασε όλο αυτό το στάδιο του να μαθαίνει μόνος του και να προχωρά μόνος του, αγνοώντας εκείνους που τον έσπρωχναν μακριά από το μεράκι του που είναι να παίζει blastbeats σαν μανιακός και να χώνει όσο δεν παίρνει στις αλλαγές των ρυθμών. Αυτός είναι ο Γιώργος Κόλλιας! Μοναδικός, αστείρευτος και πάνω από όλα ευφάνταστος. Να τον δείτε και στα καινούρια του κομμάτια και θα καταλάβετε ότι είναι μουσικός ολοκληρωμένος και όχι απλά ένας καταρτισμένος ντραμίστας! Γι αυτό και οι εταιρίες που εμπιστεύεται είναι όλες προσωπική του επιλογή και γι αυτό και τις προωθεί όπως τους αξίζει, μιας και είναι δικές του επιλογές!

Μια κυκλοφορία που πρέπει άπαντες να δώσετε τη δέουσα σημασία, ειδικά αν ανήκετε στο ακροατήριο του ακραίου ήχου. Θέλετε να μάθετε drums; Θα δείτε εδώ μια κορυφή! Θέλετε να κατανοήσετε πως παίζονται τα drums στο extreme metal;  Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το δείτε και να το καταλάβετε και να μελετάτε μια ζωή τα pdfs που συνοδεύουν το οπτικοακουστικό παραλήρημα της κυκλοφορίας! Όπως και να έχει δείτε το! Θα σας συναρπάσει! Όσο πιστεύω και τον ίδιο που παιδεύτηκε να το γεννήσει και να μας το δώσει για περίπου 1 χρόνο! Δεν είναι και λίγο έτσι δεν είναι;

Λευτέρης Τσουρέας

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here