JEFF HANNEMAN: Η χήρα του μίλησε για το πρόβλημα αλκοολισμού του…

0
79

hanneman-dghΣε συνέντευξη που πήρε το Guitar World, η χήρα του κιθαρίστα των SLAYER, Jeff Hanneman (ο οποίος πέθανε τον Μάιο σε ηλικία 49 ετών, από κίρρωση του ήπατος που οφείλεται σε κατάχρηση αλκοόλ), Kathryn Hanneman, δήλωσε ότι του μιλούσε για το πρόβλημα που είχε και κρατιόταν για μερικούς μήνες, αλλά ξαναέπεφτε στην κατάχρηση. Εξαρτιόταν τόσο πολύ, που ξεκινούσε την ημέρα του με ένα ποτό. “Ξεκίνησα να πίνω κι εγώ μαζί του, κάποιες φορές πάρα πολύ. Σκεφτόμουν ότι αφού δεν μπορώ να τον νικήσω, ας πιώ μαζί του” δήλωσε η χήρα του Hanneman. “Αλλά στην πορεία συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε έτσι και ότι αν σταματούσα, ίσως τον απομάκρυνα απ’ αυτή τη συνήθεια, αλλά δεν μπορούσα. Απλά εξαρτιόταν πάρα πολύ από το αλκοόλ, για να περάσει τη μέρα του”.

Στο μεταξύ, ο Tom Araya, δήλωσε ότι ο Hanneman έβρισκε ολοένα και πιο δύσκολο το να μπορεί να παίξει κιθάρα, ακόμα και πριν από το δάγκωμα της αράχνης το 2011 που του προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα. “Η ικανότητά του χειροτέρευε σιγά-σιγά”, λέει ο τραγουδιστής και μπασίστας των SLAYER, “αλλά δεν το έλεγε σε κανέναν. Εμείς βλέπαμε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Ήταν πολύ περήφανος και δεν ήθελε να ανησυχούν οι άλλοι γι’ αυτόν. Προσπαθούσε να είναι δυνατός, αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να σε ρίξει”.

Όταν οι SLAYER κάλεσαν τον κιθαρίστα των EXODUS, Gary Holt, να τον αντικαταστήσει προσωρινά το 2011, ο Jeff είπε στη γυναίκα του ότι “δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το γκρουπ να συνεχίσει χωρίς εμένα”. πληγώθηκε από την απόφαση των υπολοίπων να συνεχίσουν χωρίς αυτόν, αλλά στην πορεία συμβιβάστηκε με την ιδέα, κυρίως επειδή ο αντικαταστάτης του, ήταν ο φίλος του Gary Holt. “Ήξερε ότι η μπάντα έπρεπε να συνεχίσει και νομίζω ότι ένα μέρος του ήξερε ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στους SLAYER”…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here