DARK NOVA – HEART ATTACK live

0
80

DARK NOVA / HEART ATTACK

5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

 

dark nova liveΤην Παρασκευή 5 Ιουλίου, μία ανάσα πριν το κατακαλόκαιρο, δύο Αθηναϊκές μπάντες με διαφορετικό στυλ η καθεμία, θα σας χαρίσουν μία δυνατή μουσική βραδιά στο νέο χώρο με την industrial αισθητική, AREA B στο Βύρωνα.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Heart Attack, οι οποίοι δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010. Το ύφος του group κινείται σε Hard Rock και Heavy μονοπάτια από τις δεκαετίες του 80 και του 90 ενώ και τα κομμάτια που επιλέγονται για διασκευές ακολουθούν αυτά τα μουσικά ρεύματα χωρίς να λείπουν κι οι εκπλήξεις… Έχουν πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις με σημαντικα γκρουπ του χώρου όπως οι Outloud, Work Of Art, George Gakis, Danger Angel, Wild Machine, κ.α. πάντοτε με μια full party διάθεση !!!

Τα ηνία του stage αναλαμβάνει πλέον μία μπάντα, παλιά καραβάνα της ελληνικής Metal σκηνής, οι Dark Nova. Μετά από αρκετά χρόνια δισκογραφικής απουσίας, η μπάντα επιστρέφει δυναμικά στο ίδιο γνώριμο και μοναδικό prog/power στοιχείο της και με όπλο τον εκπληκτικό νέο τους ομότιτλο δίσκο, αλλά και ηχηρά διαμάντια του παρελθόντος, θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μια υπέροχη metal βραδιά. Είναι βέβαιο πως οι Dark Nova, εσάς τους οπαδούς, θα σας ευχαριστήσουν, ενώ εσάς τους υπόλοιπους, θα σας κερδίσουν!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

AREA B

www.areab.gr

www.facebook.com/areabmtm

Διεύθυνση: Ελλησπόντου 41, Βύρωνας
Τηλ. για κρατήσεις: 6984 18 22 16 & 6944 37 05 07

Ημερομηνία: Παρασκευή 05/07

Ώρα: 20:00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here