AFTER DUSK #interview

0
45

Heavy metal και τα μυαλά στα μπλέντερ! Έχοντας στο ενεργητικό τους τέσσερα άλμπουμ και σχεδόν 15 χρόνια στις underground σκηνές, οι Αθηναίοι After Dusk θα κάνουν τη δική τους εμφάνιση στο ROCK HARD LIVE αυτής της Κυριακής, παρουσιάζοντας το νέο τους τραγούδι “Gamma Ray Burst” αλλά και τον νέο μπασίστα της μπάντας. Το Rock Overdose, σε συνεργασία με το Rock Hard, μίλησε με τον τραγουδιστή Παμίνο, για τα τρέχοντα του συγκροτήματος.

 

Γεια χαρά παιδιά και καλώς ορίσατε για άλλη μια φορά. Κοντεύετε 15ετία, δεν κουραστήκατε ακόμα ε;

Χαχα, όχι την παλεύουμε ακόμα!!! Όταν κουραστούμε θα αρχίσουμε να παίζουμε εμπορική μουσική ή θα γίνουμε όλοι τσοπάνηδες, κάτι τέτοιο!!!!

Και αναμένουμε και νέο τραγούδι σύντομα;

Ναι το νέο μας τραγούδι λέγεται “Gamma Ray Burst”, έχει ήδη ηχογραφηθεί και τώρα τελειώνουμε τη διαδικασία της μίξης. Λογικά θα είναι έτοιμο πολύ σύντομα και θα μπορείτε να το ακούσετε.

after dusk 2Θα είναι στο στυλ του τελευταίου σας άλμπουμ;

Όχι, νομίζω ότι έχει διαφορετικό ύφος από όλα τα κομμάτια του “The Devil Got His Soul” και με διαφορετικό τρόπο έχει γίνει και η παραγωγή του ήχου. Παρ’ όλα αυτά όμως καταλαβαίνεις ότι είναι After Dusk από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Ακολουθεί μαζί του και κάποια ολοκληρωμένη δουλειά;

Δεν έχουμε σχέδια ακόμα για νέο album, ούτε έχουμε αρχίσει να επιλέγουμε τα τραγούδια που θα το απαρτίζουν, καθώς εγώ, ο Βασίλης και ο Θοδωρής έχουμε ήδη από μια ντουλάπα νέα riffs έτοιμα.

Με τον Γιώργο τι συνέβη;

Τίποτα, απλώς ο Γιώργος σταμάτησε να ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά. Το ήθελε από καιρό, μας το είπε και μετά από αρκετές ακροάσεις άλλων μουσικών, βρήκαμε τον αντικαταστάτη του. Είμαστε ακόμα πολύ καλοί φίλοι, βρισκόμαστε κάθε εβδομάδα και ακούμε metal και κάνουμε βόλτες με τις μηχανές και έρχεται σε όλα σχεδόν τα live των After Dusk σαν ακροατής πλέον.

after countownΤο ότι όλο και περισσότερες μπάντες παίζουν “μοντέρνο” metal πώς σας φαίνεται;

Δεν μας φαίνεται……… Κανείς από τη μπάντα δεν είναι ιδιαίτερος fan του «μοντέρνου» metal, όχι γιατί είμαστε «σκληροπυρηνικοί» ή “old school”, απλά δεν μας κάθεται καλά στο αυτί. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύουμε ότι το metal που παίζουμε είναι κλασικό. Ναι μπορείς να καταλάβεις ότι οι επιρροές μας είναι κλασικές metal μπάντες, αλλά ως εκεί. Δεν ακουγόμαστε σαν αυτές. Επίσης πιστεύουμε ότι κάθε μπάντα πρέπει να παίζει αυτό που γουστάρει πραγματικά, ανεξάρτητα από τις εκάστοτε τάσεις, οι οποίες εκτός ότι αλλάζουν κάθε τόσο, δεν βοηθάνε και ιδιαίτερα, καθώς χάνεις την ταυτότητά σου. Τώρα είναι τα μούσια και η retroλαγνεία, πιο πριν ήταν τα γυναικεία φωνητικά αύριο μπορεί να είναι οποιαδήποτε μαλ**ία μπορεί να κολλήσει στη μάζα. Το θέμα είναι ΕΣΥ τι θέλεις να κάνεις!!! Από όλα αυτά εξαιρούνται βέβαια καλλιτέχνες που έκαναν αυτό που είναι μόδα, πριν γίνει μόδα….

Σχέδια για το φετινό καλοκαίρι;

Μετά το live της Κυριακής λέμε να κάνουμε καμιά βουτιά γιατί μας έχει φάει το studio και οι πρόβες μέχρι στιγμής.

Τι θα δούμε τότε;

Την Κυριακή θα παίξουμε το μισό νέο μας album “The Devil Got His Soul”, το καινούριο τραγούδι “Gamma Ray Burst” κάποια από τα παλιά μας κομμάτια και μερικές διασκευές έκπληξη… Ευχαριστούμε που μας φιλοξενείτε και πάλι στις στήλες σας και περιμένουμε να σας δούμε την Κυριακή στο Rainbow!!!

 

Στέλλα Τσολάκου (RockOverdose)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here